Selfie Hoesje iPhone SE

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Selfie Hoesje iPhone SE

Met je iPhone SE, iPhone 5S en iPhone 5 maak je voortaan de perfecte selfie als je dit selfie hoesje iPhone SE om je smartphone hebt zitten. Je gebruikt een selfie hoesje iPhone SE als een normaal iPhone hoesje waarin je iPhone goed beschermd wordt met daarbij de extra mogelijkheid om de perfecte selfie te maken.

Selfie Hoesje iPhone SE geeft ook goede bescherming van je iPhone

Een selfie Hoesje iPhone SE is zo ontworpen dat deze perfect past om de contouren van je iPhone SE, de iPhone 5S en de iPhone 5.  Deze toestellen hebben dezelfde afmetingen waardoor je een  selfie hoesje kunt gebruiken voor al deze types.

Wanneer je jouw iPhone SE in het Selfie Hoesje iPhone SE / 5S / 5 hebt geplaatst, zorgt dit selfie hoesje voor een goede bescherming aan de achterkant, zijkanten en gevoelige hoeken van je toestel. Het materiaal van het Selfie Hoesje iPhone SE is hard en ontzettend stevig waardoor ook krassen veroorzaakt door scherpe voorwerpen geen kans maken om je toestel te beschadigingen.

Selfie Hoesje iPhone SE voor de perfecte selfie

Wanneer je op zoek bent naar een goede bescherming van je iPhone SE dan heb je een legio aan mogelijkheden maar geen enkel bescherm hoesje biedt je daarnaast de mogelijkheid om de perfecte selfie te maken.

Dit selfie Hoesje voor de iPhone SE / 5S / 5 is aan de zijkant voorzien van diverse lampjes die je eenvoudig aanzet met een druk op de knop die zich aan de achterkant van deze case bevindt. Met deze verlichting worden jij en al die andere personen waarmee je een selfie wilt maken perfect belicht! Hierdoor worden gewone selfies nog mooier en is het maken van selfies op plekken met een minder goede belichting geen enkel probleem meer. Door een Selfie Hoesje iPhone SE maak je dus voortaan ook in een kroeg, discotheek, bioscoopzaal of tijdens een donkere avond of nacht de perfecte selfie.

Selfie Hoesje iPhone SE voor de sterren en voor jou

De perfecte selfies die Kim Kardashian, Sylvie Meis en andere beroemde sterren maken, lukt hen ook niet zomaar. Net als met vele andere gadgets maken zij hier als eerste, en daardoor al een langere tijd, gebruik van. iParts4u is op zoek gegaan naar de selfie hoesjes voor de iPhone SE die de sterren ook gebruiken en heeft ze ook gevonden. Een selfie hoesje iPhone SE kun je bij ons bestellen en wanneer je dit voor 17.00 uur doet kun je het selfie hoesje iPhone SE de volgende werkdag al bij je thuis verwachten.

Selfie Hoesje iPhone SE
Lees meer