iPhone SE Accu Case

iPhone SE accu case

Hoelang gaat jouw iPhone SE mee zonder dat je deze moet opladen? Bij de meeste iPhone SE gebruikers is dit antwoord: niet lang genoeg! Erg vervelend als je niet thuis of op kantoor bent en de iPhone SE moet opgeladen worden. Met een iPhone SE accu case zorg je ervoor dat jij niet langer afhankelijk bent van een stopcontact.

iPhone SE accu case beschermt ook tegen schade

Op het eerste gezicht zal je denken dat de iPhone SE accu case enkel een beschermhoes is voor je iPhone. De iPhone SE ziet er uit als een beschermhoesje en deze functie heeft de iPhone SE accu case ook. Je toestel wordt in de iPhone SE accu case namelijk rondom volledig beschermd tegen lelijke stoten en krassen. Doordat de iPhone accu case niet veel groter is dan een gewoon iPhone SE hoesje neem je ook de iPhone SE accu case gemakkelijk met je mee.

iPhone SE accu case als flexibele energiebron

Wanneer je iPhone SE dreigt uit te vallen door een tekort aan stroom plaats je je iPhone SE dan eenvoudig en in de behuizing van de iPhone SE accu case en de accu case zal je toestel dan van nieuwe stroom voorzien. Een iPhone SE is door haar compacte formaat gemakkelijk mee te nemen in je tas of jaszak en daarmee heb je altijd de mogelijkheid om je iPhone SE op te laden. Een iPhone SE accu case is erg gemakkelijk als je veel onderweg bent, op locaties komt waar een stroomvoorziening niet bij de hand is of voor een verblijf op de camping.

Handige accu case in diverse kleuren

De iPhone SE accu case is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat jij een accu case kunt kiezen die je mooi vindt en die bij je iPhone SE past. Heb jij een keuze kunnen maken voor een accu case? Bestel deze dan vandaag nog voor 17.00 uur, dan ontvang je de iPhone SE accu case de volgende werkdag al bij je thuis.

iPhone SE Accu Case
Lees meer
Powered by Lightspeed