iPhone 8 Kabels

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 8 Kabels

iParts4u een uitgebreid assortiment van iPhone 8 kabels variërend in lengte van 90 centimeter tot wel 2 meter. Zo kun je overal in huis blijven genieten van je iPhone 8, zelfs als deze aan het opladen is.

iPhone 8 Kabels MFi Keurmerk

iParts4u heeft lightning iPhone 8 kabels die voorzien zijn van het Apple Made for iPhone (MFi) keurmerk en dus voorzien van een originele Apple Lightning chip. "Made for iPhone" betekent enerzijds dat een elektronische accessoire speciaal is ontworpen voor aansluiting op een iPhone.

Anderzijds heeft het product door de ontwikkelaar een certificaat gekregen, omdat het voldoet aan de Apple-prestatiestandaarden. Met een iPhone 8 kabel met een MFi keurmerk ben je dus te allen tijde verzekerd van een goed werkende kabel voor je iPhone.

iPhone 8 Kabels Hoofdtelefoonsplitter

Een hoofdtelefoonsplitter is een kabel die je kunt gebruiken om met meer personen naar je toestel te luisteren. Door gebruik te maken van zo´n kabeltje hoef je niet langer één set oortjes of één koptelefoon te delen voor het beluisteren van je favoriete muziek of het bekijken van een video. Een hoofdtelefoonsplitter zorgt ervoor dat je twee sets oortjes of twee koptelefoons kunt aansluiten. Zo kun je samen genieten van de beste muziek of filmpjes kijken op je iPhone 8, zonder daarbij anderen te storen.

Bestel je iPhone 8 kabels vandaag nog voor 17.00 uur, dan heb je deze de volgende werkdag in huis!

iPhone 8 Kabels
Lees meer
Powered by Lightspeed