iPhone 8 Bumper

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 8 bumper

Als je weinig wilt veranderen aan het uiterlijk van je iPhone 8 en toch een goede bescherming wilt, dan is een iPhone 8 bumper ideaal. Terecht natuurlijk dat je zo weinig mogelijk wilt veranderen aan je iPhone 8. Deze smartphone is zo ontzettend mooi. De meest hoesjes laten weinig over van het iPhone uiterlijk.

Bescherming voor je iPhone 8 met een bumper of bumper case

Een iPhone 8 bumper case biedt extra bescherming aan je iPhone 8. Naast bescherming van de behuizing wordt ook de achterkant van de smartphone goed beschermd. Dit geeft dus meer zekerheid op een goede afloop wanneer je iPhone 8 valt. Een bumper beschermt alleen de behuizing aan de zijkanten van de iPhone. Bij een val kan de behuizing beschadigen. Dit kan je telefoon ontwrichten. Het gebruik van een bumper of bumper case voorkomt deze schade.

Diverse soorten bumpers voor je iPhone 8

Wat zoek je voor je iPhone? Een lekker flitsende bumper of juist een heel onopvallende die je bijna niet ziet. Wij hebben in ons assortiment verschillende bumpers en bumper cases. Dat varieert van kleur tot motieven op het hoesje. Dus wil je graag een onopvallende bumper om je iPhone 8 dan is dat geen probleem. Ook felle kleuren zijn aanwezig in ons aanbod iPhone 8 bumpers.

Voordeel in verzendkosten van de iPhone 8 bumper case

Kies voor meerdere iPhone 8 hoesjes of andere accessoires voor je iPhone 8. Komt je bestelling boven een totaalbedrag van 40 euro, dan betaal je geen verzendkosten. Daar kun je dan weer andere leuke dingen voor kopen of doen. Bestel voor 17.00 uur je artikelen, dan verzenden wij dezelfde werkdag nog je bestelling.

iPhone 8 Bumper
Lees meer
Powered by Lightspeed