iPhone 8 Bookcase

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 8 Bookcase

Nog op zoek naar een goede bescherming voor je iPhone 8? Een iPhone 8 bookcase zorgt naast bescherming van je iPhone ook meteen ervoor dat je een portemonnee bij je hebt. Een bookcase heeft vaak diverse handige vakjes waar je al je belangrijke zaken overzichtelijk in kunt opbergen. Zo is je portemonnee overbodig geworden.

Een bookcase biedt volledige bescherming van je iPhone 8

De beste, volledige bescherming voor je iPhone 8 biedt een bookcase. Een bookcase bevindt zich aan alle kanten rondom je iPhone. Zo worden de achterkant, voorkant en de zijkanten beschermd. Ideaal is ook de backcover waarin je de iPhone 8 klikt. De uitsparingen in de backcover zorgen ervoor dat je alle functies van de iPhone gewoon kunt blijven gebruiken, ook al zit je toestel in de bookcase. Sommige bookcases hebben een losse, magnetische backcover die je ook zonder bookcase kunt gebruiken.

Groot aanbod iPhone 8 bookcases

Een persoonlijke bookcase vind je vast en zeker in ons uitgebreide assortiment met iPhone 8 bookcases. Je kunt kiezen uit verschillende soorten materiaal, kleur, motief of accessoires waarover ze beschikken. Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk. Je vindt vast een iPhone 8 bookcase in het aanbod die bij jou past en aan je wensen voldoet. Er zijn diverse iPhone 8 hoesjes in ons assortiment te vinden. Er is altijd wel iets dat bij jou past.

Snel gebruik maken van je nieuwe bookcase?

Heb je voor 17.00 uu je nieuwe iPhone 8 bookcase uitgezocht en besteld, dan wordt deze dezelfde werkdag nog verpakt en naar jou opgestuurd. Is je bestelling groter dan 40 euro, dan geniet je meteen van extra voordeel. De verzendkosten hoef je dan niet te betalen, deze neemt iParts4u voor haar rekening. Zo kun je al snel je pasjes en iPhone opbergen in je nieuwe iPhone 8 bookcase.

 

iPhone 8 Bookcase
Lees meer
Powered by Lightspeed