iPhone 8 Fietshouder

Kleur

Materiaal

Motief

Phone 8 Fietshouder

Bijna elke Nederlander heeft 1 of meerdere fietsen. Vrijwel iedereen zit wel eens op de fiets of gaat er op uit met de mountainbike of wielrenfiets. Om overal goed en snel de weg te kunnen vinden is een iPhone 8 als navigator ideaal. Met de iPhone in een iPhone 8 autohouder kun je altijd via de kortste weg of juist de langste weg weer thuis komen.

Goed zicht op je iPhone

Door je iPhone 8 veilig op te bergen in een fietshouder is je iPhone 8 meteen goed beschermd mocht hij vallen. Ook handig en overzichtelijk als je een whatsapp ontvangt of als je de navigatie gebruikt op je iPhone. Je hebt tijdens het fietsen een goed zicht op je toestel. En je kunt gewoon je handen aan het stuur houden, veiligheid voor jezelf en voor anderen in het verkeer.

Stevige bevestiging iPhone 8 Fietshouder

De iPhone zit stevig en stabiel in de iPhone 8 fietshouder. De materialen om de fietshouder op het stuur van je fiets te bevestigen worden bij de fietshouder geleverd. De fietshouder is schok- en spatwaterbestendig. Je iPhone 8 fietshouder staat stabiel op het stuur van je fiets en blijft lekker droog, ook als de zon niet schijnt.

Een iPhone 8 fietshouder is ook geschikt om op de motor te bevestigen, ideaal voor lange ritjes op onbekend gebied. 

Bestel vandaag voor 17.00 uur de fietshouder voor je iPhone 8, dan kun je deze morgen al meenemen op je fietstocht

iPhone 8 Fietshouder
Lees meer
Powered by Lightspeed