iPhone 8 Accessoire

iPhone 8 accessoire

De iPhone 8 is in september 2017 de opvolger van de iPhone 7. Een nog beter scherm en nog steeds een mooi design. De iPhone 8 is verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver en een nieuwe kleur goud. Om de mooie kleuren en het design van je nieuwe iPhone 8 optimaal te beschermen hebben wij een uitgebreid assortiment accessoires voor de iPhone 8.

iPhone 8 accessoire hoesjes

Natuurlijk komt er ook een uitgebreid iPhone 8 hoesjes assortiment om je iPhone 8 goed te beschermen. De glazen behuizing van de iPhone 8 is erg kwetsbaar en een iPhone 8 hoesje is hierbij geen overbodige luxe. 
De iPhone 8 hoesjes bieden meteen ook bescherming aan de verbeterde camera’s aan de voor- en achterzijde van je iPhone.

Om het mooie nieuwe scherm van de iPhone 8 te beschermen, hebben wij diverse speciale screenprotectors voor je. Er zijn screenprotectors van glas of een ultradunne screenprotector. Het mooie design blijft behouden en dit iPhone 8 accessoire valt nauwelijks op.

iPhone 8 accessoire autohouder

De nieuwe iPhone 8 is uitstekend geschikt om te gebruiken als navigatie in de auto of op de fiets. De processor en het werkgeheugen samen zorgen voor razendsnelle navigatie. Om met je iPhone 8 te navigeren vind je in het iPhone 8 accessoire assortiment diverse autohouders en stevige fietshouders. Zo blijft je iPhone 8 ook nog eens prima beschermd. 

Bestel het iPhone 8 accessoire voor 17.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Zo kun jij de volgende werkdag al van je bestelde artikelen gebruik maken. Combineer een iPhone 8 accessoire met andere leuke artikelen zodat het bedrag van je bestelling boven de 40 euro komt. Dan betaalt iParts4u voor jou de verzendkosten.

iPhone 8 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed