iPhone 8 Plus Accessoire

iPhone 8 Plus accessoire

De iPhone 8 Plus is in september 2018 grote opvolger geworden van de iPhone 7 Plus. Een nog beter scherm en nog steeds een mooi design. De glazenbehuizing van de iPhone 8 zorgt voor een hele andere dementie. Een van de belangrijkste nieuwe functies van de iPhone 8 Plus is het draadloos opladen van het toestel. De iPhone 8 Plus ondersteunt dankzij de glazen achterkant inductief opladen. Hierbij is een stekkertje met lightning-aansluiting niet meer nodig en kun je de achterkant tegen een magnetische lader houden. Om alle handige functies van de iPhone 8 Plus optimaal te kunnen benutten hebben wij een uitgebreid assortiment accessoires voor de iPhone 8 Plus.  

iPhone 8 Plus accessoire hoesjes

In onze webshop kun je een uitgebreid iPhone 8 Plus accessoire assortiment vinden met diverse iPhone 8 hoesjes om jouw nieuwe iPhone 8 Plus goed te beschermen. Uiteraard beschermen de iPhone 8 Plus hoesjes ook de verbeterde camera aan de achterzijde van jouw toestel. 

Om het mooie nieuwe scherm van je iPhone 8 Plus te beschermen, hebben wij diverse speciale screenprotectors voor je in ons assortiment. Er zijn screenprotectors van glas of een ultradunne screenprotector. Zo blijft het mooie design behouden en valt dit iPhone 8 Plus accessoire nauwelijks op.  

iPhone 8 Plus accessoire autohouder

Gebruik jouw iPhone 8 Plus als navigatie in de auto of op de fiets. De processor en het werkgeheugen in de iPhone 8 Plus zorgen samen voor een razendsnelle navigatie. Om met jouw iPhone 8 Plus te navigeren vind je in het iPhone 8 Plus accessoire assortiment verschillende soorten autohouders en stevige fietshouders. Zo blijft je iPhone 8 Plus ook nog eens prima beschermd. 

 

iPhone 8 Plus Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed