iPhone 7 Oplader

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 Oplader

Hoe onhandig is het als je accu bijna leeg is en je kunt je iPhone 7 oplader niet meteen vinden. Een extra oplader in huis met een lightning kabel is altijd handig. Zo kun je op de plekken waar je vaak komt een iPhone 7 oplader achterlaten, zodat je niet steeds met oplader en kabels hoeft te slepen.

Snelladers

Om niet te lang te hoeven wachten tot je iPhone 7 weer een volle accu heeft, zijn er snelladers verkrijgbaar. Zo heeft je iPhone 7 in korte tijd weer een volle batterij. Binnen de kortst mogelijke tijd ga je weer op pad met een opgeladen iPhone 7.

Ook voor die momenten waarop je geen of moeilijk de beschikking hebt over een energiebron is er in onze webshop een oplossing. Met een externe accu heb je altijd je eigen energiebron bij de hand. Je kunt je iPhone 7 daarmee op elk moment van de dag en op elke locatie van stroom voorzien. Hiermee voorkom je dat je ooit met een lege batterij komt te staan en zo je smartphone niet meer kunt gebruiken.

iPhone 7 Oplader Autolader

Als je veel op de weg zit, is een iPhone 7 autolader erg prettig, zo kun je ook onderweg of in de file je iPhone 7 weer nieuw leven inblazen. Sinds de invoering van de iPhone 7 is de aansluiting van je laadpunt veranderd naar een lightning aansluiting.

Alle opladers bij iParts4u hebben een “made for iphone-certificering” wat betekent dat je iPhone 7 oplader voorzien is van een originele Apple lightning chip en ook bij een eventuele update van de Apple software blijft werken.

Bestel je iPhone 7 oplader makkelijk en snel via onze webshop. Handig om morgen al een nieuwe oplader in huis te hebben.

iPhone 7 Oplader
Lees meer
Powered by Lightspeed