iPhone 7 Kabels

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 Kabels

Je kunt niet genoeg iPhone 7 kabels hebben! iPhone 7 kabels zijn noodzakelijk om je iPhone altijd te kunnen blijven gebruiken. Je smartphone zal immers op bepaalde momenten opgeladen moeten worden en daarvoor gebruik je iPhone 8 kabels. De iPhone 8 kabels zijn natuurlijk ook aan te sluiten op de USB poort van je computer om je toestel op te laden en te synchroniseren.  

Zorg voor Apple lightning kabels op de juiste plekken

Met meerdere lightning kabels kun je op meerdere plekken in huis of op kantoor je iPhone opladen. Denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer, woonkamer of kantoor, het zijn allemaal plaatsen waarop je je regelmatig bevindt wanneer je een oplaadpunt voor je toestel nodig hebt. Het is toch ook ontzettend vervelend als je steeds eerst je iPhone 7 kabels moet gaan zoeken voordat je je iPhone weer kunt opladen? 

Officiële lightning kabels met MFi keurmerk

Onze iPhone 7 kabels zijn voorzien van het Apple Made for iPhone (MFi) keurmerk en dus voorzien van een originele Apple Lightning chip. "Made for iPhone" betekent enerzijds dat een elektronische accessoire speciaal is ontworpen voor aansluiting op een iPhone.

Anderzijds heeft het product door de ontwikkelaar een certificaat gekregen, omdat het voldoet aan de Apple-prestatiestandaarden. Met een iPhone 8 kabel met een MFi keurmerk ben je dus te allen tijde verzekerd van een goed werkende kabel voor je iPhone.

Eenvoudig bestellen 

We vinden het fijn als jij je iPhone 7 kabels bestelt in onze webshop. Als dank daarvoor doen we ons uiterste best om elke bestelling die je voor 17.00 uur plaatst dezelfde ewrkdag nog aan te bieden bij het postkantoor. Dan kun jij de door jou bestelde iPhone 7 kabels de volgende werkdag al bij je thuis mag verwachten.

iPhone 7 Kabels
Lees meer
Powered by Lightspeed