iPhone 7 Siliconen Hoesje

Kleur

Materiaal

Motief

Incl. btw

iPhone 7 siliconen hoesje

Wanneer je aan een iPhone 7 hoesje denkt, denk je vaak direct aan siliconen gel als het materiaal waarvan dit iPhone 7 hoesje is gemaakt. Dit omdat veel iPhone 7 hoesjes, net als de meeste telefoonhoesjes voor andere toestellen, zijn gemaakt van siliconen gel. Dit is uiteraard niet voor niets, iPhone 7 hoesjes gemaakt van siliconen gel hebben veel voordelen ten opzichte van iPhone 7 hoesjes gemaakt van andere materialen.

Siliconen hoesjes voor een perfecte bescherming

Een van de voornaamste redenen waarom een iPhone 7 siliconen hoesje zo’n populaire hoesje is, is dat het siliconen gel waar deze iPhone 7 hoesjes van zijn gemaakt perfect in staat is om bescherming te bieden aan je toestel. Uiteraard is een iPhone 7 siliconen hoesje ontworpen op basis van de contouren van de iPhone 7 maar het siliconen gel is als geen enkel ander materiaal in staat om daar perfect op aan te sluiten. Juist door deze naadloze aansluiting op je toestel wordt je toestel perfect beschermd. Doordat siliconen gel daarnaast een elastisch materiaal is, is een siliconen hoesje voor de iPhone 7 in staat mee te bewegen bij invloeden van buitenaf. Materiaal dat in staat is om mee te bewegen loopt nu eenmaal minder risico op schade dan materiaal dat daartoe niet in staat is.

Diverse mogelijkheden voor uiterlijk van iPhone 7 siliconen gel hoesje

Voor wat betreft het uiterlijk van een iPhone 7 siliconen gel hoesje kun je alle kanten op. Een iPhone 7 siliconen gel hoesje is verkrijgbaar in diverse kleuren, al dan niet transparant. Daarnaast is het voor personen die echt wel houden van een opvallend iPhone 7 hoesje mogelijk om te kiezen voor een hoesje met een, al dan niet opvallend, motief.

Uitsparingen op de juiste locatie

Het is uiteraard niet handig wanneer een iPhone 7 hoesje het gebruik van andere functies van je toestel onmogelijk maakt. Daarom is er voor gezorgd dat het siliconen gel op de juiste plaatsen is voorzien van een uitsparing. Een juiste locatie is bijvoorbeeld de plek waar zich de oplaadpoort van je toestel bevindt of de locaties waar je je oortjes moet aansluiten. Denk daarnaast ook aan de locatie om je toestel te vergrendelen of aan de locaties om het volume van je toestel aan te passen.

Morgen een iPhone 7 siliconen gel hoesje in huis

Heb je een iPhone 7 siliconen gel hoesje gevonden dat wat betreft bescherming en uiterlijk voldoet aan jouw wensen? Je bestelt dit iPhone 7 hoesje dan eenvoudig en snel in de webshop van iParts4u. Wanneer je deze bestelling voor 17.00 uur plaatst in onze webshop mag je het siliconen gel hoesje bovendien de volgende werkdag al bij je thuis verwachten.

Extra voordeel bij een iPhone 7 siliconen gel hoesje

Zijn er meerdere siliconen hoesjes die je leuk vindt om te gebruiken voor je iPhone 7? Dan kun je overwegen om er meerdere te bestellen zodat je wat afwisseling kunt aanbrengen in de bescherming van je toestel. Wanneer je meerdere telefoonhoesjes bij ons besteld en het totaalbedrag van je bestelling komt daarmee boven de 40 euro dan betaalt iParts4u voor jou de verzendkosten. Uiteraard hoef je niet perse te kiezen voor een iPhone 7 beschermhoesje, je mag ook combinaties maken met andere artikelen uit onze webshop. 

iPhone 7 Siliconen Hoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed