iPhone 7 Selfie Hoesje

Geen producten gevonden...
Incl. btw

iPhone 7 Selfie Hoesje

Ook op zoek naar de perfecte selfie? Met een iPhone 7 selfie hoesje maak je de meest waanzinnige selfies in alle omstandigheden. Dus of je nu op een festival bent of in het  theater met de extra led lampjes in een selfie hoesje maak je altijd een mooi gekleurde selfie. 

Beschermend Selfie Hoesje

Een iPhone 7 selfie hoesje zorgt voor bescherming aan de achterkant, zijkanten en gevoelige hoeken van je iPhone 7.  Het selfie hoesje is gemaakt van stevig materiaal en zorgt ervoor dat je sleutels of andere scherpe voorwerpen geen krassen maken op je iPhone 7. Het hoesje past precies om de contouren van een iPhone 7 en blijft dus ook stevig zitten.  Dus naast een mooie, perfecte selfie hou je ook een mooie iPhone.

Ledjes

Het iPhone 7 selfie hoesje heeft aan de zijkanten diverse led lampjes die je eenvoudig aanzet met een druk op de knop op het selfie hoesje. Zo belicht je jezelf en anderen voor de selfie perfect. Zo worden gewone selfies nog mooier en heb je geen probleem meer als er te weinig licht is. Maak de perfecte selfie in de kroeg, discotheek, bios of onder de sterren met die selfie hoesje voor de iPhone 7.

iPhone 7 Selfie Hoesje voor de sterren en ook voor jou

Ook Kim Kardashian, Sylvie Meis en andere beroemde sterren maken niet altijd meteen de perfecte selfie. Ook zij zijn op zoek gegaan naar een selfie hoesje waarmee ze de beste selfies kunnen maken. Bij iParts4u vind je datzelfde selfie hoesje. Ook andere iPhone 7 hoesjes vind je in het uitgebreide assortiment. Een iPhone 7 selfie hoesje voor 17.00 uur besteld, heb je de volgende werkdag al in huis.

iPhone 7 Selfie Hoesje
Lees meer