iPhone 7 Portemonnee / Clutch

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 portemonnee/clutch

Ben je op zoek naar een leuke clutch of handige portemonnee die voldoende ruimte biedt? Waarin je zaken die je vaak nodig hebt in op kunt bergen? iParts4u heeft verschillende portemonnees en clutches in haar assortiment die je kunt gebruiken om je persoonlijke spullen op een handige en overzichtelijke manier met je mee te nemen. En je iPhone 7 kan daar ook nog bij!

Waarom verkoopt iParts4u ook clutches en portemonnees voor de iPhone 7?

Het antwoord op deze vraag is simpel. iParts4u probeert op de best mogelijke manier in te spelen op de vraag van klanten. We merken vaak dat steeds meer iPhone 7 bezitters gebruik maken van clutches en/of grote portemonnees om ook hun smartphone in te bewaren. We proberen daarom met ons assortiment aan clutches en portemonnees een aanbod te bieden waarmee we kunnen voldoen aan de vraag van onze klanten.

Van grote handtas naar clutch

Dat er vraag is naar portemonnees en clutches kun je waarschijnlijk wel vermoeden. Wanneer je om je heen kijkt in de stad, op een feestje of in de kroeg zie je dat veel dames hun grote handtas hebben ingeruild tegen een kleine en compacte clutch of grote portemonnee waarin zij hun persoonlijke spullen met zich meenemen.

Clutches en portemonnees als bescherming voor je iPhone 7

Zowel een clutch als een portemonnee biedt de mogelijkheid om een iPhone 7 op een veilige manier te bewaren wanneer je de deur uit gaat. Je toestel wordt namelijk in beide gevallen rondom volledig beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Clutches en portemonnees zijn heel erg praktisch

Daarnaast bieden zowel een clutch als een portemonnee voldoende ruimte om naast je smartphone nog andere zaken te bewaren die je altijd met je meeneemt wanneer je op pad gaat. Denk bijvoorbeeld aan je (bank)pasjes, klantenkaarten, bonnetjes, geld, paspoort en make-up. Door de verschillende vakjes, al dan niet met ritssluiting, ben je in de gelegenheid al deze zaken op een overzichtelijke manier op te bergen. Je hebt daardoor een direct zicht op je spullen en je hebt alle zaken die je vaak nodig hebt ontzettend snel bij de hand.

Maak je outfit compleet

Een clutch of portemonnee biedt niet alleen bescherming en geven je de mogelijkheid om spullen op een overzichtelijke manier te ordenen zodat je deze direct binnen handbereik hebt. Een clutch of portemonnee kan ook het accessoire vormen dat je outfit compleet maakt. Bekijk in onze webshop wel model, welke kleur en welke motief daarvoor het meest geschikt is.

Elke portemonnee, clutch of ander accessoire voor de iPhone 7 dat je bij ons voor 17.00 uur bestelt, mag je de volgende (werk-)dag al bij je thuis verwachten. Kun jij diverse accessoires zodanig combineren dat het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro uitkomt dan betaalt iParts4u voor jou de verzendkosten van de iPhone 7 Portemonnee. 

iPhone 7 Portemonnee / Clutch
Lees meer
Powered by Lightspeed