iPhone 7 Bumper

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 bumper

iPhone 7 bumpers zijn heel geliefd bij personen die zo min mogelijk willen veranderen aan het uiterlijk van de iPhone 7. Terecht natuurlijk want de iPhone 7 is ontzettend mooi en het is zonde om dat te verbergen met telefoonhoesjes die nog maar weinig overlaten van het mooie uiterlijk van je smartphone.

Bescherm de behuizing met een iPhone 7 bumper

Bumpers zijn specifiek bedoeld voor de bescherming van de behuizing van je toestel. De behuizing is dan ook een belangrijk onderdeel van je iPhone 7. Wanneer je toestel na een val net verkeerd terecht komt en er een deuk in de behuizing van je toestel ontstaat kan dat je telefoon ontwrichten. Dit kan als gevolg hebben, dat het scherm of de achterkant van je toestel los komt en je ook deze onderdelen moet vervangen. Door gebruik te maken van een bumper kun je dit rampscenario voorkomen.

Onopvallende of juist flitsende bumper voor je iPhone 7?

Door  de vele mogelijkheden voor wat betreft de kleur van een bumper is er genoeg te kiezen voor je iPhone 7. Aan jou de keus of je de bumper wil laten opvallen of niet. Je kunt uit verschillende kleuren kiezen.

Kies je voor een bumper of een bumpercase

Wanneer je de bescherming van alleen de behuizing van je toestel toch net te weinig vindt, vormt de bumper case een goed alternatief. Een bumper case beschermt niet alleen de behuizing van je toestel maar ook de achterkant. Dit geeft je toch net iets meer zekerheid op een goede afloop wanneer je telefoon valt.

Kun je niet kiezen welke bumper of bumpercase? Geniet dan van voordeel

Wanneer je geen keuze kunt maken uit het aanbod van bumpers, bumper cases, een ander iPhone 7 hoesje of de andere artikelen die je vindt in onze webshop denk er dan eens over na om ze allemaal ineens te bestellen. Wanneer het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro uitkomt, betaalt iParts4u namelijk de verzendkosten voor je en kun jij dit geld besparen voor de aankoop van andere leuke dingen.

Een bumper of bumpercase die je vandaag bestelt is morgen al in huis

Wanneer je vandaag voor 17.00 uur een bumper of bumpercase besteld voor je iPhone 7 mag je die de volgende werkdag al bij je thuis verwachten. iParts4u biedt alle bestellingen die voor 17.00 uur zijn besteld namelijk dezelfde dag nog aan bij het postkantoor. Daarom kun jij de postbode de volgende werkdag al met de door jou bestelde bumper of bumpercase aan de deur verwachten. Een bumper of bumper case voor de iPhone 7 die je hebt besteld, wil je ook zo snel mogelijk in huis niet waar?

iPhone 7 Bumper
Lees meer
Powered by Lightspeed