iPhone 7 Bookcase

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 Bookcase

Ben jij op zoek naar een iPhone 7 bookcase? Goede keuze, want met een iPhone 7 bookcase zorg je niet alleen voor een goede bescherming van je toestel, je krijgt er tevens de functie van een portemonnee bij. Zo bewaar je al je belangrijke zaken overzichtelijk bij elkaar in zo’n handige bookcase. 

iPhone 7 bookcase voor een volledige bescherming

Geen enkel ander iPhone 7 hoesje biedt zo'n volledige bescherming als een bookcase. In tegenstelling tot andere hoesjes wordt je toestel in een iPhone 7 bookcase volledig rondom beschermd. Een bookcase bevindt zich zowel aan de achterkant, de zijkanten als aan de voorkant van je toestel. Hierdoor kan je iPhone 7 op geen enkele manier beschadigd raken door invloeden van buitenaf. Kortom een ideaal iPhone 7 hoesje.

Een persoonlijke bookcase

Door haar populariteit zijn er inmiddels zoveel verschillende iPhone 7 bookcases op de markt gebracht dat er voor jou als iPhone 7 bezitter een ruim aanbod is om uit te kiezen. De bookcases voor de iPhone verschillen qua materiaal van elkaar, de kleur en het motief of de accessoires waarover ze beschikken. Door de verschillende combinaties die hierbij mogelijk zijn, zijn er veel bookcases op de markt met allemaal een ander uiterlijk. Er is dan ook vast en zeker een iPhone 7 bookcase die voldoet aan jouw wensen. 

De iPhone 7 bookcase voorzien van diverse uitsparingen

Aan de binnenkant van een bookcase bevindt zich een backcover waar je iPhone 7 precies in past. Deze backcover is altijd voorzien van diverse uitsparingen die het mogelijk maken om alle functies van je iPhone 7 te gebruiken ook wanneer het toestel zich in de bookcase bevindt. Door de uitsparingen op de juiste locaties kunnen de oplaadkabel en de oortjes aangesloten worden. Ook blijft bijvoorbeeld het vergrendelen van de iPhone 7 of het aanpassen van het volume gewoon mogelijk door de uitsparingen in de backcover van de iPhone 7 bookcase. Sommige bookcases hebben een losse, magnetische backcover, zodat je ook zonder bookcase op stap kunt.

Een bookcase als portemonnee met je iPhone 7

Wanneer je gebruik maakt van een iPhone 7 bookcase is je portemonnee overbodig. Aan de binnenkant van een bookcase bevinden zich namelijk diverse vakjes welke zijn bedoeld voor het opbergen van (bank)pasjes, visitekaartjes, bonnetjes, briefgeld en pasfoto’s. Al deze zaken, die je dagelijks nodig hebt, kun je bij elkaar en op een overzichtelijke manier bewaren in een iPhone 7 bookcase. 

Direct gebruik maken van je iPhone 7 bookcase?

Wanneer je op zoek bent naar een bookcase voor je iPhone 7 en deze bestelt via internet wil je daar niet nog dagen op moeten wachten. Dit begrijpen wij bij iParts4u maar al te goed. Wanneer je bij iParts4u vandaag voor 17.00 uur een bookcase hebt besteld, wordt deze de volgende werkdag bezorgd. Daarnaast kun je bij een bestelling met een totaalbedrag boven de 40 euro nog genieten van extra voordeel want in dat geval neemt iParts4u de verzendkosten voor haar rekening.

iPhone 7 Bookcase
Lees meer
Powered by Lightspeed