iPhone 7 Accu Case

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 Accu Case

Wat zijn de twee ergste dingen die jij als smartphone gebruiker wel eens overkomen? Het eerste punt is dat je kostbare iPhone 7 beschadigd raakt en het tweede is dat je iPhone 7 batterij helemaal leeg is. Helemaal erg als je daardoor je toestel niet meer kunt gebruiken. Voor deze beide problemen is er nu eenvoudig de oplossing in de vorm van een iPhone 7 accu hoesje. 

Batterij hoesje speciaal ontworpen voor de iPhone 7

Jouw iPhone 7 past perfect in een iPhone 7 accu case, omdat deze laatste speciaal is ontworpen voor dit model iPhone. Je iPhone wordt in de iPhone 7 accu case aan de achterzijde en zijkanten volledig beschermd door een stevige kunststof behuizing. Met het iPhone 7 accu hoesje zorg je ervoor dat je toestel geen lelijke krassen en stoten oploopt. Je iPhone wordt in deze accu case optimaal beschermd tegen schade. 

Nooit meer lege batterij

Ook het tweede probleem, een lege batterij van jouw iPhone 7, is opgelost met een iPhone 7 accu case. In deze iPhone 7 beschermhoes zit namelijk een accu ingebouwd. Met deze ingebouwde accu kun je je smartphone van stroom voorzien zonder dat je daarvoor een energiebron nodig hebt. Zo zijn iPhone 7 accu cases ideaal als je geen tijd hebt om te wachten bij het stopcontact of als je niet over een stroompunt beschikt. Met een iPhone 7 batterij hoesje kun je gewoon op pad gaan terwijl jouw toestel wordt opgeladen. 

Vele iPhone gebruikers gebruiken de iPhone 7 accu case als zij naar locaties waar geen of slechts minimaal stroom beschikbaar is. Zo kun je op een kampeerterrein of tijdens een festival niet zo eenvoudig opladen zoals je thuis of op het werk gewend bent. 

Voor veel smartphone gebruikers is het zelfs niet eens meer mogelijk een hele dag met hun toestel te kunnen werken, zonder met een lege batterij te komen zitten. Erg vervelend als je een lange dag van huis af gaat. Zoals een dagje shoppen in jouw favoriete stad of als je naar een pretpark gaat, want dan ben je de helft van de dag niet meer bereikbaar. Dit kan te maken hebben met de accu die door het gebruik van je toestel toch iets sneller leeg gaat. 

Om dit probleem op te lossen kun je de accu van jouw iPhone 7 vervangen, maar de iPhone 7 accu case biedt je een snellere, gemakkelijkere en goedkopere oplossing. Een iPhone 7 accu hoesje kan je toestel net dat beetje extra energie geven dat je toestel nodig heeft. 

Uiteraard hoeft jouw accu niet slecht te zijn om een iPhone 7 accu hoesje te bestellen. Zo is dit hoesje ook erg handig om altijd bij de hand te hebben in gevallen van nood. 

iPhone 7 accu case afmetingen blijven gelijk

Je vraagt je misschien af of een hoesje met een ingebouwde accu de iPhone 7 accu case niet ontzettend dik maakt. Dit is zeker niet het geval. Een iPhone 7 batterij case maakt je toestel niet veel dikker als je dit vergelijkt met andere beschermhoesjes voor je telefoon. Hierdoor kun je je iPhone met de iPhone 7 battery case nog steeds gemakkelijk in en uit je broekzak halen.

Bestel je iPhone accu case vandaag voor 17.00 uur, dan ontvang je de iPhone 7 accu case morgen al bij je thuis. Wanneer je de iPhone 7 accu case kunt combineren met andere leuke iPhone 7 accessoires met een totaalbedrag boven de 40 euro dan is de verzending van alle artikelen gratis. 

iPhone 7 Accu Case
Lees meer
Powered by Lightspeed