iPhone 7 Hoesjes

iPhone 7 hoesjes

iPhone 7 hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, al dan niet voorzien van een motief en gemaakt van diverse materialen. Wat deze iPhone 7 hoesjes met elkaar gemeen hebben is dat ze bedoeld zijn om je iPhone 7 te beschermen tegen lelijke schades. Het is natuurlijk ontzettend zonde wanneer het mooie uiterlijk van je iPhone 7 wordt verpest door een kras, stoot of barst. Dit kun je voorkomen met een van de vele iPhone 7 hoesjes.

Een hoesje ter bescherming van je iPhone 7

Elk iPhone 7 hoesje heeft zijn eigen manier om je iPhone te beschermen. Zo biedt een backcover bescherming aan zowel de achterkant als aan de zijkanten van je iPhone 7. Een bumper case beschermt alleen de zijkanten van je toestel. Wanneer je voorkeur eerder uitgaat naar een hoesje dat je toestel rondom volledig beschermt dan kies je het best voor een bookcase of flipcase voor de iPhone 7. In die hoesjes wordt je iPhone zowel aan de achterkant, zijkanten als aan de voorkant beschermd tegen schade en vuil.

Hoesjes van het soepele siliconen gel tot luxe leder hoesjes

Wanneer je kiest voor een iPhone 7 hoesje gemaakt van siliconen gel kun je er zeker van zijn dat je een hoesje hebt dat perfect aansluit op je toestel. iPhone 7 hoesjes gemaakt van siliconen staan er om bekend dat zij als het ware een tweede huid vormen om je telefoon. Zij vallen niet alleen nauwelijks op, zij komen ook niet zomaar los van je toestel. Het soepele siliconen materiaal is schokbestendig en in staat mee te bewegen bij invloeden van buitenaf. Dit verkleint ook de kans op schades aan je toestel.

Daarnaast zijn er ook veel hoesjes die gemaakt zijn van leder. Deze iPhone 7 hoesjes geven je toestel een elegante en luxe uitstraling. Dus naast het praktische is een hoesje ook een zeer modieus iPhone 7 accessoire.

iPhone 7 hoesjes in een passende kleur voor iedereen

Sommige iPhone 7 bezitters houden van een hoesje in een opvallende kleur, gemaakt van een bijzonder materiaal en met een druk motief. Andere iPhone 7 bezitters geven de voorkeur aan een hoesje die perfect aansluiten bij het uiterlijk van de iPhone 7 en daardoor nauwelijks opvallen als zijnde een hoesje.

Alle functies blijven bruikbaar in een hoesje

Alle iPhone 7 hoesjes in het assortiment zijn voorzien van diverse uitsparingen, zodat je alle functies van je toestel gewoon kunt blijven gebruiken wanneer je toestel zich in een hoesje bevindt. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van je oplaadkabel aan de oplaadpoort van je iPhone of aan het aansluiten van je oortjes om naar je favoriete muziek te kunnen luisteren.

iPhone 7 hoesjes zijn morgen al bij je thuis

Wanneer je een iPhone 7 hoesje dat voldoet aan jouw voorkeuren besteld hebt bij iParts4u mag je deze morgen al bij je thuis verwachten, mits je de bestelling van het hoesje voor 17.00 uur hebt geplaatst in de webshop.
iPhone 7 Hoesjes
Lees meer
Powered by Lightspeed