iPhone 7 Fietshouder

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 Fietshouder 

Vrijwel iedereen in Nederland heeft wel een fiets. Of gaat erop uit met de mountainbike of racefiets. De weg vinden, is niet altijd makkelijk. Met je iPhone 7 in de iPhone 7 fietshouder heb je je meteen je navigatiesysteem bij je. Zo vind je altijd de leukste of snelste route naar huis. 

Met je iPhone 7 in de fietshouder loop je minder risico dat je iPhone beschadigd raakt. Met je iPhone in je broekzak of in een jaszak is er eerder kans dat je iPhone 7 met hoesje op de grond valt. Zeker als je snel je smartphone wil pakken, omdat je een berichtje krijgt of je gebruikt de navigatiefunctie op je iPhone. In de fietshouder heb je een goed zicht op alles wat er op je iPhone 7 gebeurt. 

Bevestiging van de iPhone 7 fietshouder 

De iPhone 7 fietshouder is speciaal gemaakt voor de iPhone 7. Zo zit je iPhone stabiel en stevig in de fietshouder. De iPhone 7 fietshouder leveren we compleet met een stuurhouder om op je fiets te bevestigen. Of eventueel op de motor, daarvoor is deze iPhone 7 fietshouder ook geschikt. 

De fietshouder is schok- en spatwaterbestendig. Je iPhone blijft lekker droog en staat stabiel op het stuur van je fiets of motor. 

Je kunt morgen al deze iPhone 7 fietshouder meenemen op je fietstocht als je deze vandaag voor 17.00 uur bestelt. Dan wordt je bestelling dezelfde werkdag al verstuurd. Dan heb je deze morgen al in huis en ga je prettig fietsen met de navigatie op je iPhone 7 en veilig opgeborgen in de iPhone 7 fietshouder.

iPhone 7 Fietshouder
Lees meer
Powered by Lightspeed