iPhone 7 Docking Station

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 Docking Station

Je iPhone 7 kun je op een luxe manier opladen met een docking station. Als je je iPhone oplaadt met een oplaadkabel, slingert je mooie smartphone regelmatig op de tafel of nog erger op de grond.

Presenteer je iPhone 7 op een luxe manier

Een iPhone 7 docking station creert een eigen plek voor je iPhone 7. Een plek waarop je toestel tot rust kan komen en zijn batterij kan opladen. Je iPhone 7 staat mooi rechtop tijdens het opladen in de docking station. Je iPhone 7 en het iPhone 7 docking station vormen een mooie combinatie met een luxe en moderne uitstraling voor op je bureau of op een dressoir. 

iParts4u heeft verschillende iPhone 7 docking stations, wat betreft uiterlijk, in het assortiment. Zo heb jij de keuze om te kiezen voor het iPhone 7 docking station dat voldoet aan jouw persoonlijke smaak. En natuurlijk kun je het uiterlijk van het docking station afstemmen op de omgeving waarin je het docking station wilt plaatsen. 

Vaste plek voor het iPhone 7 docking station

Een eigen oplaadpunt voor je iPhone 7 heeft meerdere voordelen. Voor diegenen die negen van de tien keer hun oplader kwijt zijn wanneer ze deze willen gebruiken vormt het iPhone 7 docking station de ideale oplossing. Een docking station voor je iPhone 7 geeft een minder rommelig uiterlijk dan losse kabels.

iPhone 7 docking station huismerk iParts4u 

Wacht niet langer om te zorgen voor een eigen basis voor je iPhone 7 en bestel het docking station vandaag nog in onze webshop. Net als alle andere producten die je in de webshop van iParts4u vindt, wordt dit docking station de volgende werkdag al bij je thuis bezorgd wanneer iParts4u je bestelling vandaag voor 17.00 uur heeft mogen ontvangen.

Het iPhone 7 docking station is van het eigen kwalitatieve huismerk iParts4u.

iPhone 7 Docking Station
Lees meer
Powered by Lightspeed