iPhone 7 Gereedschap

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 gereedschap

Klusje voor de boeg? Met het juiste gereedschap voor de iPhone 7 klaar jij elke klus aan dit toestel. Vervang onderdelen die niet (goed) functioneren met het juiste gereedschap

Of je nu het scherm, de achterkant, de accu of een functieknop wil vervangen, het is belangrijk dat je gebruik maakt van het juiste gereedschap. De onderdelen van de iPhone 7 zijn over het algemeen klein en je loopt het risico deze te beschadigen wanneer je gebruik maakt van gereedschap dat niet is afgestemd op de kleine afmetingen en onderdelen van dit toestel. Daarnaast is het in sommige gevallen niet alleen onpraktisch maar zelfs onwerkbaar wanneer je niet kunt werken met het juiste gereedschap voor de iPhone 7.

Goede schroevendraaier is onmisbaar gereedschap

Voor elke klus aan je iPhone 7 is een passende schroevendraaier niet te missen. In veel gevallen moet je bij een reparatie aan je toestel aan de binnenkant van je smartphone zijn. Je stuit dan al snel op allerlei kleine schroefjes die je er met een huis, tuin en keuken schroevendraaier niet uit gaat krijgen. In de webshop van iParts4u vind je diverse schroevendraaiers die je goed van pas zullen komen bij de reparaties aan je iPhone 7.

In onze webshop vind je naast de meest gebruikte schroevendraaiers, zoals de kruiskop, de torx schroevendraaier en een schroevendraaier voor het moederbord, ook schroevendraaiers waarop je verschillende bitjes kunt draaien zodat je de beschikking hebt over meerdere soorten schroevendraaiers.

Gebruik de iSesamo voor het openen van je iPhone, iPad of iPod

Natuurlijk zit alles lekker compact in elkaar bij de iPhone 7. Dat moet ook wel want wij willen graag een handzaam toestel. Dit heeft natuurlijk als gevolg dat ook de onderdelen van de iPhone 7 lekker compact op elkaar zitten en je deze niet zomaar even uit je smartphone pakt. Een iSesamo opener is dan ook ontzettend handig want hiermee kun je gemakkelijk tussen de kieren van onderdelen komen.

Een iSesamo opener is ook handig gereedschap bij het vervangen van het beeldscherm of de achterkant van je toestel. De iSesamo opener helpt je om tussen de kieren te komen waar je scherm en de achterkant tegen de behuizing van je iPhone 7 komen. Op die manier kan je het scherm en de behuizing makkelijker van je toestel lichten.

Maak je simkaart passend met het juiste gereedschap

Wanneer je de simkaart van je oude toestel wil gebruiken voor de iPhone 7 kan het zijn dat het formaat niet passend is. Is je simkaart te groot? Gebruik dan de simkaartknipper als gereedschap voor de iPhone 7. Met dit iPhone 7 gereedschap knip jij je simkaart eenvoudig in het juiste formaat. Het beste is natuurlijk wel gewoon een nieuwe, passende simkaart aan te vragen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je simkaart te klein is voor het toestel. In dat geval is een nano sim adapater & een micro sim adapter set het iPhone 7 gereedschap dat uitkomst biedt voor je.

Wil je het gereedschap morgen gratis bij je thuis bezorgd?

Elke bestelling die je vandaag voor 17.00 uur plaatst in de webshop van iParts4u wordt vandaag nog naar je toegezonden. Is het totaalbedrag van je bestelling meer dan 40 euro dan betaal jij niets voor de verzendkosten.

Lees meer
Powered by Lightspeed