iPhone 7 Externe Accu

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 externe accu

Ben jij ook zo klaar met een iPhone 7 die  veel te snel leeg gaat? Een externe accu voor de iPhone 7 vormt dan de oplossing.

Met een externe accu voor de iPhone 7 kun je zorgeloos van huis

Het is erg vervelend wanneer je iPhone 7 behoefte heeft aan nieuwe energie en jij niet thuis bent of op een andere locatie waar je de beschikking hebt over een stroomvoorziening. Je kunt dan geen mooie momenten meer vastleggen met je toestel, je zelf  niet meer vermaken met behulp van de iPhone 7 en het ergste van alles: je bent niet meer bereikbaar. Met een iPhone 7 externe accu ben je niet meer gebonden aan een locatie waar ze voorzien zijn van stroom. De externe accu voor de iPhone 7 is in staat je toestel van stroom te voorzien, een stopcontact is niet meer nodig.

 

Onderweg je iPhone 7 bijladen met een externe accu

Een externa accu voor de iPhone 7 is erg handig voor onderweg of voor die locaties waar het niet makkelijk is om aan stroom te komen, denk bijvoorbeeld aan festivals of aan de camping. Veel iPhone 7 bezitters gebruiken de externe accu echter niet eens voornamelijk voor die momenten waarop ze naar een locatie met weinig of geen stroomvoorzieningen gaan. De meeste iPhone 7 gebruikers gebruiken de externe accu dagelijks om het toestel bij te laden op die momenten waarop hun toestel wat extra energie kan gebruiken. Er zijn zelfs mooie momenten te benoemen die je kunt benutten om je iPhone 7 op te laden, denk bijvoorbeeld aan je bus- of treinreis.

 

Een externe accu voor de iPhone 7 is handig mee te nemen

Externe accu’s voor de iPhone 7 zijn er in verschillende soorten en maten maar ze zijn allemaal erg handzaam en compact. Je kunt een powerbank, zoals de externe accu’s ook wel genoemd worden, daardoor gemakkelijk met je meenemen in je tas, broekzak of jaszak. Daarnaast zijn externe accu’s voor de iPhone 7 helemaal niet zwaar dus je zult er ook op die manier geen last van ondervinden.

  

Tegelijk je iPhone en je iPad opladen

In de webshop van iParts4u vind je ook powerbanks die meerdere apparaten tegelijkertijd kunnen opladen, zo’n externa accu bevat namelijk twee oplaadpoorten.  Dus zelfs wanneer je niet goed kiezen tussen je iPhone of je iPad wanneer beide opgeladen moeten worden biedt een externe accu uitkomst.

 

Opladen met een externe accu is hartstikke simpel

Het enige dat je hoeft te doen om gebruik te maken van de externe accu is de aan/uit knop van de powerbank ingedrukt houden. De externe accu springt dan aan en wanneer jij je smartphone of tablet koppelt aan de externe accu wordt deze direct opgeladen. Zit je toestel weer vol energie? Koppel deze dan van de externe accu en houdt de aan/uit knop ingedrukt om de externe accu uit te zetten

 

Fijn als jij je externe accu voor de iPhone 7 bestelt bij iParts4u!

We vinden het fijn wanneer je ervoor kiest om je externe accu voor de iPhone 7 bij ons te bestellen. We bieden elke bestelling die je voor 17.00 uur plaatst in onze webshop dezelfde dag nog, ter verzending, aan bij het postkantoor. Zo heb jij je bestelling de volgende dag al in huis. Wanneer je, om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent hopen we dat je het ons laat weten zodat we op zoek kunnen naar een passende oplossing

iPhone 7 Externe Accu
Lees meer
Powered by Lightspeed