iPhone 7 Plus Siliconen Hoesje

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 7 Plus siliconen hoesje

Siliconen hoesjes blijven populair, ook voor de iPhone 7 Plus. Uiteraard speelt iParts4u hierop in door haar assortiment zodanig uit te breiden zodat iedereen een iPhone 7 Plus hoesje kan vinden dat bij hem of haar past.

Siliconen gel, ideaal voor de bescherming van je iPhone 7 Plus

Al sinds de eerste iPhones wordt er gebruik gemaakt van siliconen gel ter bescherming van het toestel. Siliconen TPU gel staat bekend om haar stevigheid en flexibiliteit. Deze beide eigenschappen maken dat een iPhone 7 Plus siliconen gel hoesje een beetje op te rekken is om deze om de contouren van je toestel te plaatsen. Vervolgens zit een siliconen gel hoesje voor de iPhone 7 Plus super strak om het toestel en heb je geen last van lelijke kieren tussen je toestel en het bescherm hoesje.

Siliconen gel hoesje met een passend design voor iedereen

iPhone 7 Plus siliconen gel hoesjes zijn er in ontelbaar veel kleuren. Daarnaast heb je een ruime keuze uit diverse soorten motieven, prints en accessoires. 

Alle iPhone 7 Plus hoesje worden duidelijk omschreven op de website en zijn afgebeeld met duidelijke foto’s. Hiermee hopen we je perfect in staat te stellen om een iPhone 7 Plus hoesje te kiezen dat bij je past. Mocht je alsnog vragen hebben over een iPhone 7 Plus hoesje uit onze webshop neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van iParts4u zijn goed op de hoogte van al de producten uit onze webshop en zij helpen je graag verder bij vragen of wanneer je op zoek bent naar advies.

Een iPhone 7 Plus hoesje, altijd een leuk cadeau

Een iPhone 7 Plus bezitter kun je altijd blij maken met een iPhone 7 Plus hoesje gemaakt van siliconen gel. Net zoals vrouwen nooit genoeg schoenen kunnen hebben, beschikken iPhone 7 Plus bezitters nooit over voldoende telefoonhoesjes. Het is leuk om je telefoonhoesje regelmatig aan te passen zodat je het uiterlijk van je toestel kunt aanpassen aan een gelegenheid, je outfit en/of je stemming.

Dus zoek je nog een leuk cadeau om te vragen of te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor de feestdagen? Denk dan vooral eens aan een iPhone 7 Plus hoesje gemaakt van siliconen gel. Het is een kleinigheidje waarmee je voor een paar euro iemand erg blij kunt maken.

Vandaag bestelde siliconen hoesje voor de iPhone 7 Plus zijn morgen bij je thuis

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een iPhone 7 Plus hoesje van siliconen gel had je deze natuurlijk het liefst gisteren al in huis. Wij snappen dat maar al te goed! We doen ons uiterste best om een siliconen gel hoesje voor de iPhone 7 Plus dat jij hebt besteld zo snel mogelijk bij je thuis te brengen. Elke bestelling die voor 17.00 uur wordt geplaatst in onze webshop bieden wij daarom in ieder geval dezelfde werkdag nog aan bij het postkantoor. Wanneer we je bestelling dezelfde dag nog, ter verzending, aanbieden bij het postkantoor mag jij je bestelling de volgende (werk)dat al bij je thuis verwachten.

Bestel meerdere producten voor korting

Wanneer je een of meerdere producten bestelt uit onze webshop waardoor het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro uitkomt, betaal je geen verzendkosten.

iPhone 7 Plus Siliconen Hoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed