iPhone 7 Plus Bumper

Kleur

Materiaal

iPhone 7 Plus bumper

Een bumper voor je iPhone 7 Plus nodig? iParts4u bied je een ruime keuze wanneer je op zoek bent naar een bumper voor de iPhone 7 Plus. Uit ons aanbod van iPhone 7 Plus bumpers kun je vast en zeker een keuze maken.

Pak een kopje koffie of thee en kijk eens rustig rond in onze webwinkel. Misschien vind je zelfs nog wel meer smartphone en/of tabletproducten op onze website die je goed kunt gebruiken en graag bij ons wil bestellen.

Voorkom schade aan je toestel met een iPhone 7 Plus bumper

Een bumper van de iPhone 7 Plus bevindt zich op alle zijkanten van de iPhone 7 Plus. Het is erg belangrijk om de zijkanten van je iPhone 7 Plus goed te beschermen. Bij een val van je toestel komt het toestel namelijk in veel gevallen terecht op een van de zijkanten op een van de gevoelige hoeken van je toestel.

Wanneer je toestel schade oploopt aan een zijkant of hoek loop je het risico dat je hele toestel daardoor ontwricht raakt. Een ontwrichting van je toestel moet je te allen tijde proberen te voorkomen, omdat dit kan leiden tot een beschadiging van de achterkant of een beschadiging van het beeldscherm van een toestel. Als niet alleen de zijkanten of hoeken van je iPhone 7 Plus beschadigd zijn maar ook de achterkant en het beeldscherm van je toestel dan lopen de reparatiekosten voor de iPhone 7 Plus al snel erg op en daar wordt je uiteraard niet gelukkig van.

Een iPhone 7 Bumper in diverse kleuren

Je zult zien dat je in onze webwinkel iPhone 7 Plus bumpers kunt vinden in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor een kleur die goed aansluit bij de kleur van je toestel zodat een iPhone 7 Plus bumper nauwelijks opvalt. Wanneer je van mening bent dat een iPhone 7 Plus bumper best wel mag opvallen en je toestel een bijzondere uitstraling mag geven dan heb je in de webwinkel van iParts4u ook volop keuze voor een geschikte iPhone 7 Plus bumper.

Morgen al een iPhone 7 Plus bumper bij je thuis!

Voor elke iPhone 7 plus bumper die je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt in onze webshop geldt dat wij deze ook dezelfde werkdag nog ter verzending aanbieden bij het postkantoor. Je mag in dat geval dan ook verwachten dat de postbode de door jou bestelde iPhone 7 Plus bumer de volgende werkdag al bij je thuis aflevert.

Deze snelle levering geldt overigens niet alleen voor de iPhone 7 Plus bumpers maar ook voor alle andere artikelen die je vindt in onze webshop. We vinden het namelijk belangrijk dat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de producten die je hebt besteld.

Artikelen bij je thuis zonder verzendkosten

Wanneer iParts4u een bestelling van je heeft mogen ontvangen waarvan het totaalbedrag boven de 40 euro uitkomt dan hoef je niets te betalen voor de verzending van je producten. iParts4u neemt de verzendkosten voor haar rekening voor iedereen die een bestelling plaatst met een totaalbedrag boven de 40 euro.

iPhone 7 Plus Bumper
Lees meer
Powered by Lightspeed