iPhone 7 Plus Hoesjes

iPhone 7 Plus Hoesjes

Maak voor het beschermen van je iPhone 7 Plus gebruik van een van de vele iPhone 7 Plus hoesjes. Uiteraard kunnen iPhone 7 Plus hoesjes, naast het beschermen van je toestel, nog diverse andere functies hebben. Denk bijvoorbeeld aan iPhone 7 Plus telefoonhoesjes die over een ingebouwde accu of een AZERTY toetsenbord beschikken.

Handige accu cases voor iPhone 7 Plus

Wanneer je gebruik maakt van een iPhone 7 Plus accu case wordt je toestel niet alleen goed beschermd tegen lelijke krassen en stoten, je toestel wordt ook tijdig opgeladen. Met een iPhone 7 Plus accu case heb je niet langer een stroomvoorziening nodig om je toestel op te laden, met een accu case heb je namelijk altijd je eigen stroomvoorziening bij je. Met een toestel voorzien van een accu case hoef je dus niet langer bang te zijn dat je niet meer kunt bellen, appen of internetten omdat de batterij van je toestel leeg is.

De leukste varianten hardcases en siliconen TPU hoesjes

Wanneer je op zoek bent naar een leuk en bijzonder iPhone 7 Plus hoesje waarmee jij je toestel kunt beschermen en nog mooier kunt maken dan heb zeker bij de hardcases en hoesjes van siliconen gel volop keuze. Bij deze soorten hoesjes vind je vaak bijzondere kleuren, leuke printjes, patroontjes en mooie accessoires. iParts4u probeert de keuze voor dit soort iPhone 7 Plus hoesjes zo groot mogelijk te maken zodat iedereen er wel een iPhone 7 Plus hoesje kan vinden dat hij of zij mooi vindt.

Je iPhone 7 Plus rondom volledig beschermd in bookcase of flipcase

Voor een volledige bescherming van je iPhone 7 Plus zijn er geen betere iPhone 7 Plus hoesjes verkrijgbaar dan de iPhone 7 Plus bookcases en de iPhone 7 Plus flipcases. In tegenstelling tot andere iPhone 7 Plus hoesjes zorgen de bookcases en de flipcases voor de iPhone 7 Plus ook voor een goede bescherming van het beeldscherm van de iPhone 7 Plus. 

Hoesjes als je toestel net wat meer bescherming nodig heeft

In sommige gevallen is het verstandig je toestel nog wat meer bescherming te bieden dan de bescherming van de doorsnee telefoonhoesjes voor de iPhone 7 Plus. Denk bijvoorbeeld aan de momenten waarop je toestel een extra risico loopt op waterschade of wanneer jij je iPhone 7 Plus met je meeneemt tijdens het sporten. Om waterschade aan je toestel te voorkomen vind je in onze webshop speciale waterdichte bescherm hoesjes voor de iPhone 7 Plus. Je vind er ook speciale leuke en hippe sportbanden voor de iPhone 7 Plus. Deze zorgen ervoor dat je toestel niet in de weg zit tijdens het sporten en dat je toestel wordt beschermd tegen krassen, stoten en zweet.

Bescherm je iPhone 7 Plus in een portemonnee of clutch

Een iPhone 7 Plus is ook perfect te beschermen in diverse portemonnees en clutches die je vind in onze webshop.

Ontvang de door jou bestelde iPhone 7 Plus hoesje morgen al in huis. iParts4u draagt er zorg voor dat je alle iPhone 7 Plus hoesjes die je vandaag voor 17.00 uur bestelt morgen al bij je thuis ontvangt.

iPhone 7 Plus Hoesjes
Lees meer
Powered by Lightspeed