iPhone 6S Screenprotector

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S Screenprotector

Je iPhone 6S scherm is zo beschadigd. Zeker als je je toestel vaak in je broekzak bewaard of los in je handtas hebt zitten. De kans op beschadigingen door je autosleutels of andere scherpe voorwerpen is groot. Dat is natuurlijk erg zonde van zo’n mooi toestel.

Met een iPhone 6S screenprotector bevestig je een dun beschermlaagje op het beeldscherm van je toestel. Krassen en beschadigingen komen dan niet langer op het beeldscherm van je toestel terecht maar worden opgevangen door de iPhone 6S screenprotector. Een iPhone 6S screenprotector is, in tegenstelling tot het beeldscherm van je smartphone, gemakkelijk en zonder veel kosten te vervangen.

iPhone 6S Screenprotector en 3D Touch

Met de 3D touch in de iPhone 6S en 6S Plus kun je je toestel nog sneller bedienen. Door de extra sensoren in het scherm worden de positie en de druk van je vinger perfect geregistreerd. Daarom is het heel erg belangrijk om voor een iPhone 6S screenprotector te kiezen die compatible is met 3D touch.

De richtlijnen van Apple voor de iPhone 6S screenprotector hebben betrekking op de maximale dikte en de elektrische geleiding, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de 3D Touch. Wanneer je je hier niet aan houdt, loop je het risico dat je 3D touch niet optimaal werkt.

iPhone 6S Screenprotector makkelijk aanbrengen

Er zijn verschillende screenprotectoren verkrijgbaar in verschillende materialen. De beste iPhone 6S screenprotector is van glas gemaakt en eenvoudig, zonder luchtbellen, aan te brengen. Bij het verwijderen blijven er geen lijmresten achter op je display. Toch blijft het aanbrengen van een iPhone 6S screenprotector een secuur werkje dus neem altijd je tijd als je een iPhone 6S screenprotector aanbrengt.

iPhone 6S Screenprotector goede bescherming

Een iPhone 6S screenprotector zorgt net als screenprotectors voor de vorige edities van de iPhone voor een goede bescherming van je beeldscherm tegen lelijke krassen en andere beschadigingen. Het resultaat is een toestel met de meest geavanceerde 3D touch functie dat er als nieuw uit blijft zien.

Het is altijd handig om bij je screenprotector een mooie en goed beschermende iPhone 6S hoes te hebben. 

iPhone 6S Screenprotector
Lees meer
Powered by Lightspeed