iPhone 6S Oplader

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S oplader

Een smartphone met een lege batterij is wel het laatste dat je kunt gebruiken. Wanneer je beschikt over de juiste iPhone 6S oplader ben je in staat je iPhone altijd op te laden zodat je nooit met een lege batterij komt te staan. 

Snel laden met 10W iPhone 6S oplader

Uiteraard vind je in onze webshop eenzelfde iPhone 6S oplader als de iPhone 6S oplader die wordt meegeleverd bij de aankoop van deze iPhone 6S. Erg handig om meer dan een iPhone 6S oplader te hebben, zodat je er een kunt achterlaten op kantoor, op de beneden- en bovenverdieping of bij je vriend of vriendin. 

Om je iPhone 6S razendsnel op te laden, gebruik je eenzelfde oplader als die wordt meegeleverd bij de iPad. Deze oplader is prima te gebruiken als iPhone 6S oplader en vermindert de oplaadduur aanzienlijk.  Voor slechts een paar euro heb je zo’n vliegensvlugge iPhone 6S oplader bij je thuis. Uiteraard geldt ook voor deze iPhone 6S oplader dat het ontzettend handig is om een aantal van deze iPhone 6S opladers tot je beschikking te hebben. Op die manier kun je op de plaatsen waar je vaak komt zo’n snelle iPhone 6S oplader achterlaten. 

iPhone 6S oplader voor in de auto

Een iPhone 6S oplader voor in de auto past in de 12V aansluiting van je auto en is perfect in staat je iPhone 6S van nieuwe energie te voorzien. Wanneer je kiest voor een dual iPhone 6S oplader voor in de auto kun je zelfs twee apparaten tegelijkertijd opladen in de tijd dat jij je kilometers achter het stuur aflegt.iPhone 6S oplader met een MFi keurmerk.

In onze webshop zijn ook iPhone 6S opladers voor in de auto verkrijgbaar die beschikken over een MFi (Made For iPhone) keurmerk. Bij deze iPhone 6S opladers voor in de auto kun je er zeker van zijn dat deze altijd blijft werken, ook na een update van de iOS software. 

Bestel je een iPhone 6S oplader in combinatie met andere handige en mooie producten voor de iPhone 6S en komt het totaalbedrag boven de 40 euro dan is de verzending van al je artikelen gratis. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de iPhone 6S oplader, net als alle andere artikelen, die je bij ons voor 17.00 uur hebt besteld morgen bij je op de deurmat liggen.  

iPhone 6S Oplader
Lees meer
Powered by Lightspeed