iPhone 6S Onderdelen

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S onderdelen

Als je een beetje handig bent en je vindt het leuk om de reparaties aan je iPhone 6S zelf uit te voeren, dan ben je bij iParts4u aan het goede adres. Je vindt alle iPhone 6S onderdelen die je daarvoor nodig hebt in onze webshop. 

iPhone 6S onderdelen Een goed resultaat begint met het juist gereedschap

Zomaar beginnen aan een iPhone 6S reparatie is geen optie, je moet het juiste gereedschap gebruiken om de iPhone te repareren. Denk bijvoorbeeld aan een iSesamo iPhone 6S opener die je nodig hebt om je iPhone te openen en bij de interne iPhone onderdelen te komen. De combinatie dun en flexibel zorgt ervoor dat je de opener gemakkelijk tussen de naden van je iPhone 6S kunt zetten om deze los te halen van je smartphone. 

Originele iPhone 6S onderdelen

Voor alle iPhone 6S onderdelen die je wilt vervangen, kun je terecht in onze webshop. Je vindt er ook iPhone 6S onderdelen als schermen en speakers. Wij werken enkel en alleen met onderdelen van originele kwaliteit. Je kunt er dus zeker van zijn dat al je onderdelen worden vervangen door originele iPhone 6S onderdelen van Apple.

Verander je simkaart met het juiste materiaal

Zoals je misschien wel weet, hebben niet alle smartphones hetzelfde formaat simkaart. Met de juiste iPhone 6S onderdelen ben je echter wel in staat het formaat van je simkaart aan te passen. Zo vind je tussen de iPhone 6S onderdelen bijvoorbeeld een simkaartknipper. Hiermee knip je eenvoudig en snel je nano simkaart in het formaat van een micro simkaart. Uiteraard is de transformatie van een micro simkaart naar een nano simkaart ook mogelijk. Voor deze transformatie vind je een sim adapter set bij de  onderdelen voor de iPhone. 

Wanneer je als klusser direct aan de slag wilt gaan, bestel je je iPhone 6S onderdelen het beste via de webshop. Alle iPhone onderdelen die je namelijk voor 17.00u bij iParts4u besteld ontvang je de volgende dag nog in huis. Zo kun je direct aan de slag met je reparatie met de juiste iPhone 6S onderdelen.

iPhone 6S Onderdelen
Lees meer
Powered by Lightspeed