iPhone 6S Kabels

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S Kabels

Vaak zijn de standaard iPhone 6S kabels net te kort om in een stopcontact te stoppen en je iPhone 6S dan op de bank of op tafel te leggen. Erg onhandig maar eenvoudig op te lossen. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment van iPhone 6S kabels variërend in lengte van 90 centimeter tot wel 2 meter. Ideaal om overal in huis en op kantoor je iPhone 6S op te kunnen laden.

Een extra kabel

Extra iPhone 6S kabels lightning zijn ook altijd makkelijk om bij de hand te hebben als er meerdere Apple apparaten in huis of op kantoor zijn. Je kunt meerdere apparaten tegelijkertijd opladen en je hoeft de iPhone 6S oplader niet steeds met je mee te nemen. Voortaan heb je op meerdere locaties een oplaadmogelijkheid tot je beschikking. Een ongemak van kabels is dat ze altijd in de war raken. Tegenwoordig heb je een kabel die gevlochten is, zodat deze lightning kabel niet meer in de war kan raken.

iPhone 6S Kabels Apple Made For iPhone

In onze webshop verkopen we lightning kabels voorzien van het Apple made for iPhone (MFi) keurmerk die de originele Apple Lightning chip hebben. "Made for iPhone" betekent dat een elektronisch accessoire speciaal is ontworpen voor de iPhone. Daarnaast is het product door de ontwikkelaar gecertificeerd en voldoet aan de Apple-prestatiestandaarden.

Kabels in diverse lengtes

Je vindt in ons assortiment iPhone 6S kabels van verschillende merken en de iPhone 6S kabels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Je kiest gemakkelijk voor de kleur en lengte die past bij het interieur van je huis of kantoor.

Ook hebben we in onze webshop iPhone 6S kabels waarmee je makkelijk data kunt versturen naar andere media-apparaten zoals je tablet, laptop of pc. Met een hoofdtelefoonsplitter ben je in de gelegenheid om een extra hoofdtelefoon aan te sluiten. Zo kun je samen genieten van de beste muziek of filmpjes bekijken op je iPhone 6S, zonder daarbij anderen te storen.

Bestel je iPhone 6S kabels vandaag nog voor 17.00 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis!

iPhone 6S Kabels
Lees meer
Powered by Lightspeed