iPhone 6S Waterdicht Hoesje

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S waterdicht hoesje

Om je iPhone 6S extra te beschermen in de buurt van water is een iPhone 6S waterdicht hoesje daarvoor het meest geschikt. Ook als je weet dat het gaat regenen, is het handig om een waterdicht hoesje bij te hebben en dat je snel om je iPhone 6S kunt doen. Zo zorg je voor een goede bescherming van je iPhone 6S.

Voorkom waterschade met een waterdicht hoesje

De meest ernstige schade aan je iPhone 6S is zeker waterschade. Wanneer je smartphone met te veel vocht in aanraking komt, is de schade vrijwel direct enorm. Je hebt ontzettend veel geluk als je toestel na opgelopen waterschade nog te repareren valt. De onderzoekskosten die je meestal kwijt bent en de daadwerkelijke reparatiekosten zijn niet mals. Dit alleen al vormt een goede reden om geen risico te lopen en je iPhone 6S goed te beschermen tegen waterschade.

Een waterdicht hoesje bestaat voor het overgrote deel uit doorzichtig plastic. Dit beschermhoesje voor de iPhone 6S is wat groter dan de afmetingen van je toestel, zodat je smartphone hier gemakkelijk in past. Dit voorkomt onhandig gewring en gedoe bij het extra beschermen van je toestel.

Doorzichtig waterdicht hoesje voor je iPhone 6S

Door het doorzichtige materiaal van dit iPhone 6S waterdicht hoesje kun je je smartphone gewoon blijven gebruiken wanneer je toestel in deze beschermhoes zit. Je ziet gewoon het scherm van je toestel, zodat je geen enkel bericht of oproep hoeft te missen.

Wanneer gebruik je een waterdicht hoesje?

Je gebruikt een iPhone 6S waterdicht hoesje uiteraard op die momenten dat er water in het spel is. Denk bijvoorbeeld aan die momenten dat je in bad ligt, naar het zwembad gaat, of je door een heftige regenbui moet. Vooral op dit laatste geval heb je weinig invloed. Standaard een waterdicht hoesje in je jaszak of tas is zeker geen overbodige luxe. Tot de standaarduitrusting voor een festival of verblijf op een camping behoort zeker een iPhone 6S waterdicht hoesje.

Bestel het waterdicht hoesje van iParts4u vandaag nog voor 17.00u in onze webshop, je ontvangt het iPhone 6S waterdichte hoesje morgen al bij je thuis.

iPhone 6S Waterdicht Hoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed