iPhone 6S Toetsenbord

Geen producten gevonden...
Incl. btw

iPhone 6S toetsenbord

De ontwerpers van de iPhone hebben al een tijdje een nieuwe weg ingeslagen met betrekking tot design. Hoewel de smartphone dun blijft, wordt het toestel en zeker het scherm steeds groter. Dit maakt dat de mogelijkheden van de iPhone steeds uitgebreider worden.

Het bekijken van video’s bijvoorbeeld gaat ontzettend goed! Of het maken van grote tekstbestanden. Feit blijft echter dat hoe groot je scherm ook is, typen op een touchscreen is niet zo snel als op een normaal toetsenbord. De oplossing hiervoor vormt het toetsenbord hoesje voor je iPhone 6S.

Bescherming en toetsenbord in een toetsenbord hoesje

Een toetsenbord hoesje biedt net als andere iPhone 6S hoesjes een goede bescherming aan je toestel. Door de juiste afmetingen van het iPhone 6S toetsenbord past je iPhone 6S daar perfect in. Je kunt er zeker van zijn dat je toestel aan de achterkant en zijkanten optimaal wordt beschermd tegen lelijke beschadigingen. Het kunststof materiaal waar dit toetsenbord hoesje van gemaakt is, is daar uitstekend geschikt voor. 

Hoesje met uitschuifbaar toetsenbord

Groot voordeel van dit speciale toetsenbord hoesje is dat je deze gewoon kunt gebruiken als beschermhoesje. Wanneer je bijvoorbeeld in de mail een langere tekst wilt typen, kun je het toetsenbord soepel en snel uit het iPhone 6S toetsenbord hoesje schuiven. Je hebt dan de beschikking over een volledig toetsenbord zoals je gewend bent bij een normale pc. Je zult merken dat je veel sneller klaar bent met het typen van je tekst.

iPhone 6S toetsenbord met passend design

De ontwerpers van dit iPhone 6S toetsenbord hoesje hebben rekening gehouden met het uiterlijk van de iPhone 6S. Zowel het toetsenbord in de witte kleur als het toetsenbord in de zwarte kleur sluiten perfect aan op het uiterlijk van de iPhone 6S.

iParts4u wil je met alles zo goed mogelijk van dienst zijn. Wanneer je het iPhone 6S toetsenbord hoesje voor 17.00u bij ons bestelt, dragen wij er zorg voor dat je deze de volgende werkdag al tot je beschikking hebt.

iPhone 6S Toetsenbord
Lees meer