iPhone 6S Sportarmband

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S Sportarmband

Ben jij een sportief type met een iPhone 6S? Dan heb je vast al de verschillende opties op je toestel ontdekt die je kunnen ondersteunen bij je work out. Met een iPhone 6S sportarmband kun je je smartphone gemakkelijk met je meenemen tijdens het sporten. Zo kun je gewoon gebruik blijven maken van de verschillende sportapps op je iPhone. Of gewoon naar motiverende muziek luisteren tijdens je sportrondje.

iPhone 6S sportarmband altijd passend

De iPhone 6S sportarmband is speciaal voor de iPhone 6S gemaakt. Hierdoor past je iPhone perfect in de sportarmband en blijft deze goed op zijn plaats zitten. Aan de voorkant is de sportarmband voorzien van doorzichtig plastic. Het doorzichtige materiaal zorgt ervoor dat je alles blijft zien op je iPhone.

De sportarmband heeft klittenband die lang genoeg is om de iPhone 6S op je arm te bevestigen. Door de klittenband kun je als gebruiker zelf bepalen hoe strak je de iPhone 6S sportarmband wilt bevestigen. Je kunt er van uit gaan dat je iPhone 6S sportarmband vervolgens goed blijft zitten en niet zomaar zal verschuiven tijdens het sporten.

Goede bescherming

Tijdens het sporten wordt je iPhone 6S goed beschermd wanneer je deze in de sportarmband hebt zitten. Je iPhone 6S zit stevig en wordt goed beschermd tegen krassen, stoten en andere lelijke beschadigingen. Daarnaast wordt je iPhone 6S in de iPhone 6S sportarmband ook goed beschermd tegen vocht en vuil waarmee je in aanraking kunt komen tijdens het sporten. Het is per slot niet altijd mooi weer in Nederland.

Ervaar zelf het gebruikersgemak van een sportarmband en bestel deze vandaag nog in onze webshop. Een iPhone 6S sportarmband is direct leverbaar en bij een bestelling voor 17.00 uur kun je deze de volgende werkdag al bij je thuis verwachten. Zodat je al snel met je iPhone 6S in de sportarmband een rondje kunt gaan sporten.

iPhone 6S Sportarmband
Lees meer
Powered by Lightspeed