Selfie Hoesje iPhone 6S

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Selfie hoesje iPhone 6S de allernieuwste gadget 

De medewerkers van iParts4u zorgen ervoor dat de nieuwste gadgets, op het gebied van telefonie, in de webshop verkrijgbaar zijn. De beste manier om op de hoogte te blijven, is beroemde sterren op de voet volgen. Zij verschijnen vaak als eerste in het openbaar met de nieuwste hebbedingetjes. Zo zagen we eerder al Kim Kardashian, Sylvie Meis en Beyonce in het bezit van een selfie hoesje iPhone 6S. iParts4u is voor jou op pad gegaan om deze superhandige selfie hoesje voor jou beschikbaar te hebben.

Selfie Hoesje iPhone 6S, als het licht maar goed is

Goed licht vormt een van de belangrijkste elementen om met succes een mooie selfie te maken. Maak jezelf niet langer afhankelijk van het licht op de locatie, maar zorg zelf voor extra licht. Met een selfie hoesje iPhone 6S regel je de gewenste lichtintensiteit door op de knop aan de achterkant van het selfie hoesje te drukken. Het selfie hoesje heeft witte led lampjes waarvan de lichtsterkte te dimmen of sterker te maken is.

Ook in het donker de perfecte selfies maken

Met behulp van een selfie hoesje wordt ook het maken van selfies in het donker, in discotheken of in de bioscoopzaal gewoon mogelijk. Op het scherm van je toestel zie je direct wat voor effect de verandering in de lichtintensiteit heeft op de selfie die je wilt maken. Een selfie hoesje zorgt ervoor dat jij, waar dan ook, de mooiste selfies van jezelf en al je selfie vrienden en selfie vriendinnen maakt.

Selfie Hoesje beschermt je iPhone 6S tegen schade

Een selfie hoesje is niets anders dan een bescherm hoesje met een lichtvoorziening. Dit selfie hoesje voor de iPhone 6S is precies op maat gemaakt voor de iPhone 6S, zodat deze perfect om de contouren van je toestel past. Het materiaal waarvan het selfie hoesje iPhone 6S gemaakt is, is ontzettend stevig. Dit alles maakt dat je iPhone 6S goed beschermd is in een selfie hoesje iPhone 6S. Gelukkig wordt je iPhone 6S nauwelijks dikker in een selfie hoesje. Zo past je toestel nog steeds perfect in je tas of in je broekzak. De uitsparingen in het selfie hoesje voor de iPhone 6S zorgen ervaar dat je alle functies van je toestel gewoon kunt gebruiken, ook al zit je iPhone in het hoesje.

Selfie Hoesje voor je iPhone 6S van het kwalitatieve huismerk iParts4u

Dus wil jij ook zo’n leuk en superhandig selfie hoesje bestel deze dan bij iParts4u. Wil jij morgen al het selfie hoesje voor je iPhone 6S thuis ontvangen? Bestel het hoesje voor je iPhone 6S in jouw favoriete kleur dan vandaag nog voor 17.00 uur in onze webshop. Dan ontvang jij het gekozen selfie hoesje iPhone 6S de volgende werkdag al bij je thuis. En kun je meteen selfies gaan oefenen.

Selfie Hoesje iPhone 6S
Lees meer