iPhone 6S Pouch / Insteekhoesje

Kleur

Materiaal

iPhone 6S Pouch / Insteekhoesje

Als fanatieke iPhone 6S gebruiker, ben je waarschijnlijk erg gehecht aan je iPhone. Als je zorg draagt voor je toestel bescherm je iPhone 6S goed. Zo voorkom je dat je je iPhone moet missen in verband met een reparatie. Deze iPhone 6S pouch is de ideale oplossing om je toestel te beschermen!

iPhone 6S pouch leder

Bijna iedere iPhone 6S pouch is gemaakt van een soepel en zacht leder waardoor de pouch comfortabel in de hand ligt. Daarnaast is de iPhone 6S pouch uiteraard gemakkelijk op te bergen in je broekzak. Doordat je iPhone 6S zich volledig in een iPhone 6S pouch bevindt, wordt deze optimaal beschermd tegen lelijke beschadigingen. Alsje  iPhone 6S valt of ergens tegenaan stoot en hij zit in de pouch wordt je toestel nooit als eerste geraakt. De iPhone 6S pouch weert elke val of stoot af.

Groot voordeel van de iPhone 6S pouch is dat het beeldscherm van je toestel hierbij goed beschermd wordt. Veel iPhone 6S hoesjes bieden enkel en alleen bescherming aan de achterkant en zijkanten van je toestel. Het beeldscherm van je iPhone blijft daardoor onbeschermd. Dat is eigenlijk erg vreemd, omdat het beeldscherm van je toestel uitermate belangrijk is en daarnaast een kostbaar iets vormt om te vervangen.

iPhone 6S pouch insteekhoesje

Wat de iPhone 6S pouch erg praktisch maakt, is dat je je smartphone door het aanwezige lint gemakkelijk weer uit de pouch haalt. Door aan het lint van de pouch te trekken, komt het toestel omhoog en kun je het beeldscherm van je toestel direct aflezen of gebruik maken van je toestel. Met een iPhone 6S pouch kun je dus nog steeds gemakkelijk en snel gebruik maken van je toestel terwijl deze goed wordt beschermd.

Net als de meeste andere iPhone 6S hoesjes hebben we deze Pouch voor je iPhone 6S over het algemeen direct op voorraad. Bestel je iPhone 6S pouch vandaag nog voor 17.00 uur, want dan ligt deze morgen al bij je op de deurmat. 

iPhone 6S Pouch / Insteekhoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed