iPhone 6S Portemonnee

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S portemonnee

Kijk eens om je heen en je ziet steeds meer dames met een portemonnee als clutch. Een clutch waar ook je iPhone 6S in past, valt tussen een portemonnee en een handtas. Een iPhone 6S portemonnee is daarom ideaal voor een avondje uit want deze clutch biedt ruimte voor alle belangrijke spullen die je met je meeneemt bij een avondje stappen. 

iPhone 6S portemonnee clutch met veel ruimte

Deze iPhone 6S portemonnee dankt haar naam aan het feit dat zij de ruimte biedt voor de iPhone 6S. In deze ‘grote portemonnee’ voor je iPhone 6S kun je je smartphone gemakkelijk opbergen in het daarvoor bedoelde vakje. Je iPhone 6S wordt in dit vakje goed beschermt tegen lelijk krassen en andere schades die je toestel kan oplopen. Voor andere zaken is er genoeg ruimte in de rest van de iPhone 6S portemonnee.

Een portemonnee of clutch is vaak zeer praktisch ingedeeld in diverse vakjes en vakken al dan niet zonder ritssluiting. Dit maakt een iPhone 6S clutch ook ideaal om briefgeld, muntgeld, bonnetjes, (bank)passen, visitekaartjes, bonnetjes en andere vergelijkbare zaken in op te bergen. Doordat elk item een eigen plek heeft in deze portemonnee is alles overzichtelijk opgeborgen en gemakkelijk terug te vinden.

iPhone 6S portemonnee mode item

Een iPhone 6S portemonnee is al lang niet meer alleen een praktisch item om je persoonlijke spullen in te bewaren. Zo’n iPhone 6S clutch is een echt accessoire. Net als met een riem, een sieraad of schoenen kan het je outfit helemaal compleet maken. In onze webshop vind je diverse modellen in uiteenlopend kleuren, motieven en designs. Dus of je nu op zoek bent naar een bij je outfit passende portemonnee of een clutch die een echte eyecatcher vormt, je vindt hem zeker in onze webwinkel.

Elke iPhone 6S portemonnee wordt uitgebreid omschreven op onze website en is goed te bekijken op de diverse foto’s. Kijk rustig rond in onze webwinkel en kies de iPhone 6S portemonnee die het beste bij je past. Je plaatst eenvoudig en snel je bestelling in de webshop. Wanneer je voor 17.00 uur besteld heb je clutch morgen al in huis. 

iPhone 6S Portemonnee
Lees meer
Powered by Lightspeed