iPhone 6S Bumper

Toestel

Kleur

Materiaal

Motief

Incl. btw

iPhone 6S bumper

Was je keuze voor de iPhone 6S ook voornamelijk gebaseerd op het fantastische uiterlijk van dit mooie toestel? Dan sta je nu waarschijnlijk voor een lastige keuze. Je wilt je iPhone 6S beschermen, zodat het mooie uiterlijk blijft. Maar je wilt geen bescherming die het mooie uiterlijk van je toestel verbergt. Veel iPhone 6S bezitters kiezen om die reden voor een bumper. 

Bumper minimaal aanwezig maar biedt goede bescherming

Een iPhone 6S bumper bevindt zich volledig rondom de contouren van je toestel. Dit wil zeggen dat je iPhone 6S bumper over de bovenkant, onderkant en de zijkanten van je toestel valt. Dit zijn bij uitstek de meest gevoelige delen van de iPhone. Immers, wanneer je toestel geraakt wordt op een rand kan de behuizing vervormd raken en daardoor ook de achterkant en het beeldscherm van je toestel beschadigen. Het is dus zaak om de contouren van je toestel goed te beschermen. En dat gaat prima met een bumper voor de iPhone 6S. 

iPhone 6S bumper (minimale) verandering van je toestel

Voor minimale verandering aan je toestel kies dan voor een iPhone 6S bumper met de kleur van je toestel. Op die manier lopen je toestel en de iPhone 6S wat betreft uiterlijk mooi in elkaar over en valt de iPhone 6S bumper nauwelijks op. Mag de iPhone 6S bumper toch opvallender kijk dan eens in het ruime assortiment van iParts4u bijvoorbeeld voor een bumper met een leuk kleurtje. 

Wil jij ook een (on)opvallende iPhone 6S bumper morgen al bij je thuis hebben, bestel je favoriete iPhone 6S bumper dan vandaag nog voor 17.00 uur in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat jij je iPhone 6S zo snel mogelijk kunt voorzien van een bumper. 

Of kijk eens verder in ons assortiment uitgebreide iPhone 6S hoesjes voor een ander hoesje voor je iPhone 6S. 

iPhone 6S Bumper
Lees meer
Powered by Lightspeed