iPhone 6S Bookcase

Toestel

Kleur

Materiaal

Motief

Incl. btw

iPhone 6S bookcase

Een bookcase is de ideale iPhone hoes. iParts4u heeft een ruime keuze in iPhone 6S bookcase. Er zijn verschillende kleuren, materialen, met vakjes, motieven verkrijgbaar. Bij elke bookcase staat een duidelijke omschrijving en diverse foto's. 

Bookcase zorgt voor top bescherming

Om de iPhone 6S goed te beschermen maken veel iPhone gebruikers gebruik van een bookcase. De bookcase voor de iPhone 6S is naast de flipcase het enigste hoesje dat zowel aan de achterkant als voorkant zorgt voor bescherming van je toestel. Op die manier hebben stof, vuil en krassen nauwelijks kans om schade aan te richten aan je iPhone 6S. iParts4u selecteert daarnaast elke bookcase op goede kwaliteit. Daarom ben je ook verzekert van een lange levensduur van de bookcase die je uitkiest. 

Bookcase die voldoet aan jouw wensen en smaak

iParts4u heeft een ruim assortiment waarin diverse soorten bookcases te vinden zijn. Kies voor een al dan niet leren iPhone 6S bookcase verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast kan een iPhone 6S bookcase voorzien zijn van diverse soorten motieven en extra accessoires zoals diamantjes. De extra's van een bookcase geven je hoesje net dat beetje extra. Kies voor een hoesje dat opvalt of juist niet. Keuze genoeg in de webshop.

iPhone 6S bookcase met extra vakjes

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een iPhone 6S bookcase die je extra functionaliteiten biedt. Denk bijvoorbeeld aan een hoesje waarin extra vakjes zitten om bijvoorbeeld (bank)passen, visitekaartjes, bonnetjes en/of geld in te bewaren. 

Heb jij je oog laten vallen op een mooie iPhone 6S bookcase van het merk iParts4u uit onze webshop? Bestel deze dan vandaag nog voor 17.00 uur en heb je hoesje de volgende werkdag al in huis. Mocht je graag een ander hoesje willen, dan kun je onder iPhone 6S Hoesjes nog veel andere leuke, handige, mooie hoesjes vinden.

iPhone 6S Bookcase
Lees meer
Powered by Lightspeed