iPhone 6S Accu Case

iPhone 6S Accu Case

Wat zijn de twee ergste dingen die jou als smartphone gebruiker kunnen overkomen? Dat is enerzijds als je kostbare iPhone 6S beschadigd raakt. Anderzijds als je iPhone 6S geen batterij meer heeft waardoor je je telefoon niet meer kunt gebruiken. Voor deze beide problemen is er een eenvoudige oplossing in de vorm van een iPhone 6S accu case.

Accu case speciaal voor de iPhone 6S

Je iPhone 6S past perfect in een iPhone 6S accu case, omdat deze laatste speciaal is ontworpen voor dit model iPhone. Je iPhone wordt in de iPhone 6S accu case aan de achterkant en zijkanten volledig beschermd door een stevige kunststof behuizing. Met de iPhone 6S accu case zorg je ervoor dat je toestel geen lelijke krassen en stoten oploopt. Je iPhone 6S wordt in deze accu case optimaal beschermd tegen schade.

Nooit meer lege batterij

Ook het tweede probleem, een lege batterij, is opgelost met een iPhone 6S accu case. In deze beschermhoes voor de iPhone 6S zit namelijk een accu ingebouwd. Met deze ingebouwde accu kun je je smartphone van stroom voorzien zonder dat je daarvoor een energiebron nodig hebt. Een iPhone 6S accu case is dus ideaal als je geen tijd hebt om bij het stopcontact te wachten tot je telefoon is opgeladen. Met een iPhone 6S accu case kun je gewoon op pad gaan terwijl je toestel wordt opgeladen.

Veel smartphone gebruikers gebruiken de iPhone 6S accu case is als zij naar locaties gaan waar niet of slechts minimaal stroom beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een kampeerterrein of een festival waar het opladen van je telefoon toch niet zo makkelijk gaat als je gewend bent.

Voor veel smartphone gebruikers is het zelfs niet eens meer mogelijk een hele dag met hun toestel te doen zonder dat de batterij leeg gaat. Erg vervelend als je een dagje gaat winkelen, naar het pretpark gaat of gaat stappen, want dat betekent dat je de helft van de dag niet meer bereikbaar bent. Dit kan te maken hebben met de accu die door het gebruik van je toestel toch iets sneller leeg gaat.

Om dit probleem op te lossen kun je de accu laten vervangen maar de iPhone 6S accu case biedt je een snellere, gemakkelijkere en goedkopere oplossing. Een iPhone 6S accu case kan je toestel net dat beetje extra energie geven dat je toestel nodig heeft.

iPhone 6S accu case afmetingen blijven gelijk

Je vraagt je misschien af of een hoesje met een ingebouwde accu de iPhone 6S accu case niet ontzettend dik maakt. Dit is zeker niet het geval. Een iPhone 6s accu case maakt je toestel niet veel dikker als je dit vergelijkt met andere beschermhoesjes voor je telefoon. Hierdoor kun je je iPhone met iPhone 6s accu case nog steeds gemakkelijk in en uit je broekzak halen.

Bestel je iPhone accu case vandaag voor 17.00 uur, dan ontvang je de iPhone 6S accu case morgen al bij je thuis. Wanneer je de iPhone 6S accu case kunt combineren met andere leuke iPhone 6S accessoires met een totaalbedrag boven de 40 euro dan is de verzending van alle artikelen gratis. 

iPhone 6S Accu Case
Lees meer
Powered by Lightspeed