iPhone 6S Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S Autohouder

De iPhone 6S autohouder is een echte must have voor iedereen die veel op de weg zit. Niet handsfree bellen of op een andere manier gebruik maken van je smartphone tijdens het autorijden is ontzettend gevaarlijk. Daarom is het ook niet toegestaan.Toch is het handig als je gebruik kunt maken van je navigatiesysteem op je toestel of als je een belletje kunt plegen tijdens een autorit. Een goede iPhone 6S autohouder maakt dit mogelijk op een veilige manier.

Er zijn verschillende iPhone 6S autohouders voor in de auto. Welke iPhone 6S autohouder het beste bij je past is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

iPhone 6S Autohouder

Door het grote scherm van de iPhone 6S is deze smartphone ideaal om te gebruiken als navigatie in je auto. Je kunt je iPhone 6S autohouder met de zuignap gemakkelijk op de voorruit van je auto bevestigen. Het frame van de iPhone 6S autohouder is speciaal ontworpen voor de iPhone 6S, zodat deze er perfect in past. De iPhone 6S autohouder maakt het vervolgens mogelijk om je toestel zo te draaien dat jij het navigatiesysteem er perfect op kunt aflezen.

iPhone 6S autohouder luchtrooster

Wil je het zicht door je voorruit niet bederven door een iPhone 6S autohouder op je voorruit, dan kun je je iPhone 6S door middel van een eenvoudig kliksysteem op het luchtrooster van je auto monteren. Deze iPhone autohouder past perfect om je iPhone 6S en is te draaien onder elke gewenste kijkhoek. Je kunt er zeker van zijn dat je smartphone tijdens het rijden prima blijft zitten. Zo kun je op een veilige manier gebruik maken van je iPhone 6S.

Zowel de autohouder voor aan de voorruit van je auto als die voor op het luchtrooster bevatten een uitsparing in het frame die het mogelijk maakt je smartphone aan te sluiten op een iPhone 6S autolader.

Bestel de iPhone 6S Autohouder vandaag nog, dan kun je er de volgende werkdag al mee rondrijden! Voor  andere handige iPhone 6S accessoires kijk eens in ons uitgebreide assortiment.

iPhone 6S Autohouder
Lees meer
Powered by Lightspeed