iPhone 6S Stylus Pen

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S stylus pen

De iPhone 6S stylus pen is ideaal voor diegene die veel schrijven met pen en papier en daarnaast gebruik maken van apparatuur met een beeldscherm. Te denken valt aan een smartphone of een tablet.

iPhone 6S stylus schrijf je op papier en beeldscherm

Een iPhone 6S stylus pen beschikt namelijk aan de ene kant over een pen die je normaal gebruikt om te schrijven en aan de andere kant is de iPhone 6S stylus pen te gebruiken om het scherm van je smartphone of tablet te bedienen. Met de iPhone 6S stylus pen mag je het beeldscherm aanraken om deze te bedienen maar je kunt de iPhone 6S stylus pen ook gebruiken om bijvoorbeeld te schrijven of te tekenen. Met een iPhone 6S stylus pen kun je letterlijk in een handomdraai de overstap maken van schrijven op papier naar schrijven op een smartphone of tablet. 

Compacte iPhone 6S stylus pen met extra functies

Een iPhone 6S stylus pen hoeft niet alleen maar geschikt te zijn om te schrijven of je tablet te bedienen. Een iPhone 6S sylus pen is ook beschikbaar met een laser lichtje. Hierdoor wordt een iPhone 6S stylus pen ook een handig attribuut voor bijvoorbeeld het geven van presentaties. Met behulp van het laser lichtje in de iPhone 6S stylus pen kun je tijdens het spreken gemakkelijk dingen aanwijzen op bijvoorbeeld een whiteboard, zodat je toehoorders je nog beter kunnen begrijpen. 

Bestel vandaag nog je iPhone 6S stylus pen

Heb je morgen al zo’n belangrijke klus waarbij je moet switchen tussen je papier en beeldscherm of wil je graag morgen al een presentatie geven met deze iPhone 6S stylus pen op zak? Dat kan! Net zoals alle andere producten in onze webshop wordt ook de iPhone 6S stylus pen morgen al bij je thuis bezorgd indien je deze voor 17.00 uur besteld. 

Wanneer je de iPhone 6S stylus pen kunt combineren met andere handige en leuke producten voor bijvoorbeeld je smartphone of tablet en het bedrag van je bestelling komt boven de 40 euro dan geniet je van extra voordeel. In dat geval is de verzending van de iPhone 6S stylus pen en de andere producten namelijk helemaal gratis. 

iPhone 6S Stylus Pen
Lees meer
Powered by Lightspeed