iPhone 6S Gereedschap

Toestel

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S gereedschap

Bij iParts4u vind je het juiste iPhone 6S gereedschap voor diverse reparaties. Je kunt de verschillende onderdelen waar je iPhone 6S uit bestaat netjes en goed vervangen. Kijk rustig rond in onze webshop en vind het meest handige iPhone 6S gereedschap om je toestel te repareren. 

iPhone 6S gereedschap diverse schroevendraaiers

In de iPhone 6S zitten ontzettend veel schroefjes om de diverse onderdelen van de iPhone 6S op zijn plaats te houden. Wanneer je deze onderdelen moet verwijderen of vervangen, heb je de juiste schroevendraaiers nodig. In onze webshop vind je alle schroevendraaiers die je nodig hebt als speciaal gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan de Pentalobe Torx schroevendraaer voor de iPhone 6S en de schroevendraaier PH00 Kruiskop voor de iPhone. 

Wanneer je regelmatig onderdelen van een iPhone 6S vervangt, is het handig om te kiezen voor een iPhone schroevendraaier set 5 in 1. Door de diverse magnetische bitjes die bij dit iPhone gereedschap worden geleverd, kun je diverse soorten schroevendraaiers creëren die allemaal van pas kunnen komen als iPhone 6S gereedschap. 

Met het juiste iPhone 6S gereedschap terug naar oude tijden

Wanneer je huidige smartphone wordt gerepareerd met het juiste iPhone 6S gereedschap ben je misschien tijdelijk even niet bereikbaar op dit toestel. Om toch bereikbaar te blijven, wil je misschien gebruik maken van een ouder type toestel dat je nog ergens in een la of kast hebt liggen. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone 3G/3GS of iPhone 4/4S. Deze oudere toestellen maken gebruik van een Micro Sim terwijl de nieuwe toestellen inmiddels gebruik maken van een Nano Sim. Om je nano sim tijdelijk om te toveren naar een mciro sim maak je gebruik van de Nano Sim Adapter & Micro Sim Adapter Set. 

Met het juiste iPhone 6S gereedschap van oud naar nieuw

Het tegenovergestelde is uiteraard ook mogelijk met het juiste iPhone 6S gereedschap. Wanneer je van een ouder model de overstap maakt naar een iPhone 5/5S of nieuwere iPhone kun je je Micro Sim Kaart met het juiste iPhone 6S gereedschap knippen in het formaat van een Nano Sim Kaart. Hierdoor is deze kaart vervolgens gewoon te gebruiken in de nieuwere toestellen. 

Kijk snel rond in onze webshop, want uiteraard vind je daar nog meer handig en goed iPhone 6S gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan een iSesamo opener, iPhone 6S gereedschap om je toestel goed en veilig open te kunnen maken.

Voor al het iPhone 6S gereedschap dat je vindt bij iParts4u geldt dat je het morgen al in huis mag verwachten wanneer je het iPhone 6S gereedschap vandaag voor 17.00 uur hebt besteld.

iPhone 6S Gereedschap
Lees meer
Powered by Lightspeed