iPhone 6S Externe Accu

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S Externe Accu

Over de iPhone 6S hoor je over het algemeen alleen maar goede dingen. Enkel de accuduur van het toestel zorgt wel eens voor irritatiepuntjes. Door het intensieve gebruik van smartphones gaan niet alle accu’s meer de hele dag mee. 

Wat is er nu erger dan niet meer bereikbaar zijn door een lege batterij zonder een stroomvoorziening in de buurt? De meeste smartphone gebruikers zullen deze vraag met “niets!” beantwoorden. Met een iPhone 6S externe accu heb je altijd een stroomvoorziening bij de hand om je, in dit ergste scenario, uit de brand te helpen. 

iPhone 6S externe accu ideaal voor dagje uit

De momenten waarop je het grootste risico loopt om met een leeg toestel te staan, zijn de dagen waarop je een hele dag op pad bent. Denk aan een dagje shoppen, een dagje naar het pretpark of wanneer je de hele dag buiten de deur op pad moet voor je werk. Op die momenten is er ofwel geen stroomvoorziening binnen handbereik ofwel heb je niet de tijd om je toestel aan een stroomvoorziening te laten liggen. Een iPhone 6S externe accu biedt dan uitkomst! 

iPhone 6S externe accu makkelijk mee te nemen

Een iPhone 6S externe accu is ontzettend klein en compact. Je stopt een iPhone 6S externe accu dan ook gemakkelijk in bijvoorbeeld je handtas of jaszak. 

Wanneer je de iPhone 6S externe accu wilt gebruiken, houd je de aan/uit knop enkele seconden ingedrukt. Vervolgens koppel je je iPhone 6S met de normale oplaadkabel aan deze powerbank. Wanneer je toestel volledig is opgeladen, haal je de kabel uit de powerbank voor de iPhone 6S en houd je de aan/uit knop weer een paar seconden ingedrukt om de iPhone 6S externe accu uit te zetten. 

iPhone 6S externe accu snel op te laden 

Uiteraard moet ook de losse accu voor je iPhone worden opgeladen. Wanneer de iPhone 6S externe accu nog voldoende energie heeft, is de led indicatie groen van kleur bij het aanzetten van de iPhone 6S externe accu. De led indicatie is rood van kleur wanneer het tijd is om de iPhone 6S powerbank op te laden. Het opladen van de iPhone 6S externe accu doe je met de bijgeleverde oplaadkabel. 

Wanneer je de iPhone 6S externe accu vandaag voor 17.00 uur bij ons bestelt, ontvang je deze de volgende dag al bij je thuis.

iPhone 6S Externe Accu
Lees meer
Powered by Lightspeed