iPhone 6S Accessoire

iPhone 6S Accessoire

De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6. De iPhone 6S is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en ‘space grey’. Een nieuwe kleur voor de iPhone 6S is rosé goud. Om de mooie kleuren en design van je nieuwe 6S te beschermen, heb je een ruime keuze in ons iPhone 6S accessoire assortiment. Dus wacht niet langer en laat je verrassen door de vele mogelijkheden waarmee je nog langer en beter kunt genieten van je iPhone 6S. 

iPhone 6S accessoire hoesjes

In onze webshop kun je in het uitgebreide iPhone 6S accessoire assortiment diverse iPhone 6S hoesjes vinden om je nieuwe iPhone 6S goed te beschermen. Natuurlijk beschermen de iPhone 6S hoesjes ook de verbeterde camera’s aan de voor- en achterzijde van je iPhone 6S. 

Om je 4,7 inch iPhone 6S scherm te beschermen, hebben wij diverse speciale screenprotectors voor je. Dit iPhone 6S accessoire is verkrijgbaar als screenprotector van glas en er is een ultradunne screenprotector. De bescherming door dit iPhone 6S accessoire valt nauwelijks op waardoor je geen afbreuk doet aan het mooie uiterlijk van je iPhone 6S. 

iPhone 6S accessoire autohouder

Met de vernieuwde processor en nog meer werkgeheugen is de iPhone 6S uitermate geschikt om te gebruiken als navigatie in je auto of op de fiets. Hiervoor hebben wij in het iPhone 6S accessoire assortiment diverse iPhone 6S autohouders en kwalitatieve, stevige fietshouders. 

Als je je iPhone 6S accessoire voor 17.00 uur bestelt, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Zo kun jij de volgende werkdag al van je bestelde iPhone 6S accessoire genieten. Combineer jij je iPhone 6S accessoire met andere leuke iPhone 6S accessoires waardoor het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro komt, dan betaalt iParts4u voor jou de verzendkosten.

iPhone 6S Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed