iPhone 6S Plus Screenprotector

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S Plus screenprotector

Hoe nieuwer je toestel hoe duurder de reparatiekosten voor het vervangen van je beeldscherm maar of je toestel nu jong of oud is, de kosten voor een nieuw beeldscherm zijn natuurlijk altijd zuur. Om het beeldscherm van je iPhone 6S Plus zo goed mogelijk te beschermen tegen schade maak je het beste gebruik van een iPhone 6S Plus screenprotector.

Meerdere iPhone 6S Plus screenprotectors voor hetzelfde toestel

Wanneer je op je gemak rondkijkt in onze webshop zal je zien dat er verschillende iPhone 6S Plus screenprotectors verkrijgbaar zijn. Vroeger waren de screenprotectors enkel en alleen gemaakt van plastic, ook voor de iPhone 6S Plus zijn er nog plastic iPhone 6S Plus screenprotectors verkrijgbaar. De plastic iPhone 6S Plus screenprotector vormt een superdun beschermlaagje op je beeldscherm waardoor krassen van scherpe voorwerpen worden voorkomen. 

Het nieuwste type iPhone 6S Plus screenprotector is een superdun glasplaatje dat bovenop het beeldscherm van je iPhone 6S Plus komt. Dit geharde glas is nog beter in staat om je toestel te beschermen tegen scherpe voorwerpen zoals bijvoorbeeld sleutels waarmee veel toestellen samen in een tas of jaszak gestopt worden. 

Een iPhone 6S Plus screenprotector valt nauwelijks op

Uiteraard is het plaatsen van een iPhone 6S Plus screenprotector een secuur werkje waar je echt even de tijd voor moet nemen. Wanneer je niet al te handig bent met dat soort zaken dan is een perfect fit iPhone 6S Plus screenprotector zeker iets voor jou. Met behulp van de meegeleverde mal moet het wel heel raar lopen om de iPhone 6S Plus screenprotector niet recht op je toestel te krijgen. Een goed geplaatste iPhone 6S Plus screenprotector is nauwelijks zichtbaar op je toestel en bij het gebruik van je iPhone 6S Plus zal je er totaal geen hinder van ondervinden. Uiteraard heeft een geplaatste iPhone 6S Plus screenprotector geen enkele gevolgen voor de werking van je touchscreen. 

Met een iPhone 6S Plus screenprotector snel en eenvoudig je iPhone beschermen 

Wil jij je iPhone 6S Plus screenprotector de volgende werkdag al bij je thuis ontvangen? Bestel je iPhone 6S Plus screenprotector dan vandaag nog voor 17.00 uur in onze webshop. Elke bestelling die voor 17.00 uur is geplaatst bieden we dezelfde werkdag nog ter verzending aan bij het postkantoor.

iPhone 6S Plus Screenprotector
Lees meer
Powered by Lightspeed