iPhone 6S Plus Siliconen Hoesje

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S Plus Siliconen Hoesje

Telefoonhoesjes gemaakt van siliconen TPU gel zijn ontzettend populair. Bij iParts4u vind je ook voor de iPhone 6S Plus een iPhone 6S Plus Siliconen hoesje. 

iPhone 6S Plus Siliconen hoesje superstrak

Kenmerkend voor een iPhone 6S Plus Siliconen hoesje is dat het siliconen TPU materiaal super buigzaam en elastisch is. Een iPhone 6S Plus Siliconen hoesje sluit daarom ook perfect aan rondom je toestel. Dit heeft twee grote voordelen. Op de eerste plaats komt een iPhone 6S Siliconen hoesje door de perfecte pasvorm niet zomaar los van je iPhone 6S Plus. 

iPhone 6S Plus Siliconen hoesje tweede huid

Op de tweede plaats vormt een iPhone 6S Plus Siliconen Hoesje een soort ‘’tweede huid’’ om je iPhone 6S Plus waardoor deze nauwelijks opvalt. Je iPhone 6S Plus Siliconen hoesje maakt je iPhone 6S Plus ook nauwelijks dikker. Je voelt daarom geen verschil wanneer je de iPhone 6S Plus in je hand hebt liggen of wanneer je het toestel in en uit je broekzak haalt wanneer je gebruik maakt van een iPhone 6S Siliconen TPU hoesje. 

iPhone 6S Plus Siliconen hoesje is schokbestendig

Het elastische en buigzame materiaal van een iPhone 6S Plus Siliconen hoesje is perfect in staat om botsingen met andere voorwerpen of materialen af te weren. Zoals je weet, is het effect van een botsing met een materiaal dat meebeweegt minder groot in vergelijking met een botsing met materiaal dat hard en stug is. 

Er bestaan dus meerdere goede redenen om je keuze te laten vallen op een iPhone 6S Plus Siliconen hoesje. Uiteraard is er ook een ruime keuze voor wat betreft het uiterlijk van een iPhone 6S Plus Siliconen hoesje. Voor een uitgebreide omschrijving en realistische foto’s bij ieder iPhone 6S siliconen hoesje in onze webshop kun je een keuze maken voor het hoesje waar jouw voorkeur naar uitgaat. 

iPhone 6S Plus Siliconen Hoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed