iPhone 6S Plus Bumper

Kleur

Materiaal

iPhone 6S Plus Bumper

Je keuze is gevallen op een iPhone 6S Plus Bumper. Goede keuze, want een iPhone 6S Plus Bumper zorgt voor een goede bescherming van je iPhone 6S Plus. 

iPhone 6S Plus Bumper beschermt vitale punten van je toestel

De behuizing van de iPhone 6S Plus loopt een groot risico om een deuk of beschadiging op te lopen tijdens een val. Wanneer de zijkanten of een van de hoeken van de iPhone 6S Plus een beschadiging oplopen, komt een probleem vaak niet alleen. Door een beschadiging op een van deze plaatsen raken vaak ook de achter- en voorkant van je toestel ontwricht en loop je het risico dat er scheuren ontstaan aan de achterkant en/of voorkant. Geen enkele reparatie van een smartphone is goedkoop dus het beschermen van je toestel met een iPhone 6S Plus bumper is daarom zeker aan te raden. 

Met iPhone 6S Bumper blijft je toestel mooi

Wanneer je veel waarde hecht aan de kleur die de iPhone 6S Plus van zichzelf heeft, kies je voor een iPhone 6S Plus bumper uit onze webshop die daarbij aansluit. Op die manier doet de iPhone 6S Plus bumper absoluut geen afbreuk aan het design en uiterlijk van je toestel. Hoeft een iPhone 6S Plus bumper voor jou niet perse perfect passend te zijn qua kleur dan heb je een legio aan opties in onze webshop. 

iPhone 6S Bumper snel besteld

In onze webshop zal je merken dat er veel verschillende mogelijkheden zijn voor wat betreft een iPhone 6S Plus Bumper. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt en je bestelling voor 17.00 uur hebt geplaatst in onze webshop mag je de iPhone 6S Plus Bumper morgen bij je thuis verwachten. Alle producten die voor 17.00 uur worden besteld in onze webshop worden immers dezelfde werkdag nog aangeboden bij het postkantoor. 

iPhone 6S Plus Bumper
Lees meer
Powered by Lightspeed