iPhone 6S Plus Stylus Pen

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6S Plus Stylus Pen

Zijn jij en je Samsung Galaxy 6S Plus onafscheidelijk en erger jij je ook regelmatig aan de vieze en vettige vingerafdrukken op je scherm? Deze vingerafdrukken lijken onvermijdelijk bij het gebruik van je toestel maar dat is absoluut niet zo wanneer je gebruik maakt van een iPhone 6S Plus Stylus Pen. Met de iPhone 6S Plus Stylus Pen hoef je niet langer het beeldscherm van je toestel met je vingers aan te raken maar vind je eenvoudig je weg door je toestel met een snelle pennentik. Zo’n handige iPhone 6S Plus Stylus Pen is verkrijgbaar in de webshop van iParts4u. 

De iPhone 6S Plus Stylus Pen is ook te gebruiken op papier

Wanneer je naast je iPhone 6S Plus ook regelmatig een pen en papier in je hand hebt, maak je met de iPhone 6S Plus Stylus Pen zeer zeker de juiste keuze. De iPhone 6S Plus Stylus Pen is namelijk aan de ene kant voorzien van een touch pen voor op je iPhone 6S Plus scherm, aan de andere kant bevindt zich een normale pen waarmee je op een normale manier kunt schrijven. Met een iPhone 6S Plus Stylus Pen kun je dan ook alle kanten op! Wat betreft afmetingen komt de Stylus Pen overeen met een gewone balpen en je draagt deze dan ook net zo gemakkelijk met je mee in de zak van je colbert of in je tas. 

Een iPhone 6S Plus Stylus Pen om te tekenen op je iPhone 6S Plus

In de Appstore zijn diverse apps te downloaden die je vervolgens de gelegenheid geven om vanalles te tekenen op het beeldscherm van je iPhone 6S Plus, denk bijvoorbeeld aan de bekende App draw something. Het tekenen op het beeldscherm van je iPhone 6S Plus gaat vele malen gemakkelijk wanneer je daarbij gebruik maakt van een iPhone 6S Plus Stylus Pen.

iPhone 6S Plus Styls Pen snel in huis

Uiteraard is een iPhone 6S Plus Stylus Pen ook evengoed te gebruiken op al je andere apparaten met een touchscreen, denk daarbij bijvoorbeeld aan je tablet. Wanneer je graag een iPhone 6S Plus Stylus Pen ontvangt, bestel deze dan in de webshop van iParts4u. Elke bestelling die wij voor 17.00 uur hebben ontvangen, wordt dezelfde werkdag nog aangeboden bij het postkantoor. 

iPhone 6S Plus Stylus Pen
Lees meer
Powered by Lightspeed