iPhone 6S Plus Accessoire

iPhone 6S Plus accessoire

Heb jij de keuze gemaakt voor de nieuwere versie van de iPhone 6 Plus, de iPhone 6S Plus genaamd? Dan heb je een goede keuze gemaakt met een aantal top kenmerken en functies en bij iParts4u vind je daarvoor zeker het juiste iPhone 6S Plus accessoire. Op de eerste plaats heb je gekozen voor de kleur goud, zilver, ‘space gray’ of de nieuwe kleur rose goud. Op de tweede plaats heb je gekozen voor een iPhone 6S Plus toestel met een geheugen van 16GB, 64GB of zelfs 128GB. 

Juiste iPhone 6S Plus accessoire passend bij iPhone 6S Plus kenmerken

Net zoals de iPhone 6 Plus is de grootte van het scherm kenmerkend voor de iPhone 6S Plus. Met het 5,5 inch scherm van de iPhone 6S plus is dit toestel 158 mm lang, 77,9 mm breedte en 7,3 mm dik. Toch is deze iPhone 6S plus slechts 192 gram licht. Het nieuwe scherm is voorzien van 3D Touch. Hierdoor kun je met je vingers nog meer bereiken.

Je kunt namelijk niet langer alleen door met je vingers te tikken of te slepen op je beeldscherm handelingen uitvoeren op je toestel. Op je iPhone 6S Plus kun je ook door met je vingers druk uit te oefenen op het beeldscherm handelingen verrichten op toestel. Elk iPhone 6S Plus accessoire dat je vindt bij iParts4u is aangepast aan de kenmerken, waaronder de 3D Touch, van de iPhone 6S Plus. 

Elk iPhone 6S Plus accessoire sluit aan bij de verbeterde functies.

Zoals dat gaat met nieuwe generaties van de iPhone is de iPhone 6S Plus op verschillende punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is de iPhone 6S Plus voorzien van een 12 megapixel camera waarmee je nog betere foto’s en video’s kunt maken. Erg leuk is dat je met de nieuwe ‘live photo’ functie ook beweging en geluid kunt toevoegen aan je foto. Ook voor het beschermen van deze vernieuwde camera vind je bij iParts4u een iPhone 6S Plus accessoire. 

iPhone 6S Plus accessoire voor een snelle smartphone

Door de overgang naar een A9 processor is de iPhone 6S Plus maar liefst 70 procent sneller geworden in vergelijking met haar voorganger. Dit betreft uiteraard geen minimale vooruitgang waardoor je het verschil in snelheid als gebruiker zeker gaat merken. 

Uiteraard kan bij een sneller geworden toestel het internet waarvan je gebruik maakt op de iPhone 6S Plus niet achter blijven. Met de iPhone 6S Plus kun je probleemloos verbinding maken met het nieuwe supersnelle 4G netwerk waardoor je ook razendsnel kunt surfen op het internet. 

Voor deze mooie iPhone 6S Plus vind je in de webshop van iParts4u diverse mooie, leuke en handige producten, je vindt er vast en zeker het iPhone 6S Plus accessoire waarnaar je op zoek bent. 

iPhone 6S Plus Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed