iPhone 6 Screenprotector

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Screenprotector

Waar laat jij je iPhone 6 altijd? Veel gebruikers van de iPhone 6 bewaren hun toestel in hun broekzak. Bij de dames komt de iPhone 6 veelal terecht tussen al die andere spullen in de handtas. De kans op beschadigingen aan je beeldscherm is daarbij behoorlijk groot. Zeker als je je iPhone 6 bewaart in combinatie met scherpe voorwerpen zoals sleutels. Een beschadigd beeldscherm is natuurlijk erg zonde van zo’n mooi toestel. Je kunt dit zeer snel en gemakkelijk voorkomen door gebruik te maken van een iPhone 6 screenprotector.

iPhone 6 Screenprotector bescherming

Op een iPhone 6 screenprotector bevindt zich een speciale coating. Deze beschermt je beeldscherm tegen krassen en andere lelijke beschadigingen. Als bonus komen er door gebruik te maken van een iPhone 6 screenprotector ook geen vieze of vette vlekken op je beeldscherm. Zo blijft je iPhone 6 schoon en intact. Wanneer je iPhone 6  screenprotector zijn werk er op heeft zitten, kun je deze gemakkelijk vervangen door een nieuwe variant. Dit is niet het geval wanneer het complete scherm van je toestel vervangen moet worden.

iPhone 6 Screenprotector Glas

Een iPhone 6 screenprotector is verkrijgbaar in verschillende materialen. Je kunt kiezen voor een iPhone 6 screenprotector welke gemaakt is van bijvoorbeeld plastic of glas. Beide varianten van een iPhone 6 screenprotector vormen een tweede laagje op je beeldscherm. De aanwezigheid van een iPhone 6 screenprotector is zeker niet storend. Het doet daarnaast ook geen afbreuk aan het uiterlijk en het gebruikersgemak van je smartphone.

Een iPhone 6 screenprotector is simpel aan te brengen en te verwijderen en er zullen geen lijmresten achterblijven op je display. Neem altijd je tijd als je een iPhone 6 screenprotector aanbrengt. Het aanbrengen van een iPhone 6 screenprotector op je smartphone blijft uiteraard een precies werkje.

Om je iPhone 6 scherm zo snel mogelijk te beschermen, kun je je iPhone 6 screenprotector vandaag nog voor 17.00 uur bestellen, zodat je deze morgen al kunt monteren op je iPhone 6.

 

iPhone 6 Screenprotector
Lees meer
Powered by Lightspeed