iPhone 6 Onderdelen

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Onderdelen

Is je iPhone 6 stuk of vertoont hij gebreken en kun je deze zelf maken, dan heeft iParts4u een paar handige accessoires die deze operatie een stuk makkelijker maken. Er zitten veel verschillende en erg kleine schroefjes in de iPhone 6, die je snel kwijt raakt en met diverse iPhone 6 onderdelen in en uit je toestel gehaald moeten worden.

iPhone 6 Onderdelen Magnetische Schroefmat

Zie je het al voor je? Je bent driftig bezig met het repareren van je iPhone 6. Je denkt wel dat je kunt onthouden op welke locatie je de iPhone 6 onderdelen hebt verwijderd maar komt er later achter dat dit niet het geval is. Misschien ben je zelfs al onderdelen kwijtgeraakt. Het ergste wat je dan kan overkomen is dat je er niet meer uit komt en je eigenlijk nog verder van huis bent geraakt. 

Om dit te voorkomen heeft iParts4u een speciale magnetische schroefmat waarmee je alle iPhone 6 onderdelen van je toestel goed kunt bewaren en gemakkelijk kunt terugvinden. Op de schroefmat staat een afbeelding met daarop de precieze locatie van de onderdelen van een iPhone 6.

Wanneer je je smartphone uit elkaar haalt kun je gemakkelijk alle onderdelen op de juiste locatie op de iPhone 6 schroefmat leggen. Deze blijven daarop liggen door de magnetische werking van de schroefmat. Bij het in elkaar zetten van je toestel kun je de iPhone 6 onderdelen vervolgens gemakkelijk terugvinden en op de juiste locatie bevestigen. 

iPhone 6 Onderdelen Nano Sim Knipper

Van je oude Sim kaart maak je gemakkelijk een Nano simkaart door gebruik te maken van een simkaart knipper.  Met één druk op de knop knip je de simkaart in de correcte zodat deze prima in je iPhone 6 past. Hierdoor voorkom je de lange wachttijd bij het aanvragen van een nieuwe simkaart.

Als je deze iPhone 6 onderdelen vandaag voor 17.00 uur besteld, kun je morgen al gaan schroeven!

iPhone 6 Onderdelen
Lees meer
Powered by Lightspeed