iPhone 6 Toetsenbord

Geen producten gevonden...
Incl. btw

iPhone 6 Toetsenbord

Dat je iPhone 6 erg handig is en je deze overal voor kunt gebruiken heeft dit toestel ondertussen wel bewezen. Je kunt er mee bellen, appen, internetten en ga zo maar door.  Toch blijft een iPhone 6 toetsenbord handiger voor het typen van berichten, mails of grotere tekstbestanden, puur omdat het typen daarop stukken sneller gaat.

iPhone 6 Toetsenbord bescherming

iParts4u heeft hoesjes met een toetsenbord waar je je smartphone gemakkelijk in klikt. Deze  toetsenbord hoesjes bieden dan ook een goede bescherming aan je toestel. Een iPhone 6 toetsenbord hoesje zit namelijk volledig rondom de achterkant, zijkanten en gevoelige hoeken van je telefoon. Wat betreft de bescherming van je toestel doet een toetsenbord hoesje op geen enkele manier onder voor een ander degelijk beschermhoesje voor de iPhone 6. 

iPhone 6 Toetsenbord makkelijk in gebruik

Wanneer je het toetsenbord  van het iPhone 6 toetsenbord hoesje wilt gebruiken, schuif je het toetsenbord gemakkelijk uit. Na het gebruik schuif je het toetsenbord soepel terug en berg je het iPhone 6 toetsenbord hoesje gemakkelijk op in bijvoorbeeld je broekzak of tas. Zo heb je altijd een handig toetsenbord bij de hand en wordt je iPhone 6 goed beschermd.

iPhone 6 Toetsenbord wit en zwart

Hoesjes welke zijn voorzien van een iPhone 6 toetsenbord zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Afhankelijk van de kleur van je iPhone 6 kies je het bijpassende toetsenbord of je kiest juist voor een bijzondere kleurencombinatie.

Elk iPhone 6 toetsenbord hoesje wordt uitgebreid omschreven in de omschrijving van het product en je kunt het uiterlijk van dit hoesje goed bekijken en beoordelen door de diverse foto’s bij elk product. Bestel je het iPhone 6 toetsenbord hoesje waar je voorkeur naar uit gaat vandaag voor 17.00 uur in onze webwinkel dan bieden wij het iPhone 6 toetsenbord dezelfde werkdag nog, ter verzending, aan bij het postkantoor.

iPhone 6 Toetsenbord
Lees meer